25.3.2016

MEIJÄN MAJATALOSSA


Tiesin sen. Pitkäperjantaista tulee tosiaankin pitkä. Nuorimmainen heräsi touhottamaan jo kukon laulun aikaan kuudelta. Mikäkähän siinäkin on, että lomalla nousevat ennen aikojaan ja kouluaamuina ei meinaisi saada ylös millään?! Tänään tosin on ollut odotusta ilmassa jo sieltä varhaisesta aamusta alkaen, sillä saadaan ystäviä Suomesta meille viikoksi kyläilemään. Päivä on kulunut sittemmin siivoillessa, kauppalistaa rustaten ja ulkoillen. Kevään ensimmäiset karusellikyyditkin otettiin kauniissa auringonpaisteessa tuossa aivan nurkan takana Cardiff Bayssä. Ihmisiä on ollut tänään valtavasti liikkeellä sään ja lomapäivän innoittamana. Kaupungissa lienee myös paljon turisteja huomenna täällä juostavan MM-puolimaratonin vuoksi. Harmin paikka että tämän aurinkoisen kauniin sään sijaan huomenna on tiettävästi tarjolla sadetta. Tietenkin, kun me kerrankin päästäisiin näyttämään ystäville kaikkia kauniita paikkoja täältä meidän maisemista. Mies lähtikin jo muutama tunti sitten heitä Lontoosta hakemaan ja meillä on tyttöjen kanssa vielä ruokakauppareissu edessä. Muuten ollaankin valmiina ottamaan vieraat vastaan. Kuvien "vierassviitti asunnon eteläpäässä" on sipistelty kuntoon tervetuliaiskarkkien kera ja petikin pedattu pehmoiseksi. Esitietolomakkeessa vieraita pyydettiin kertomaan lakanamieltymyksensä - pellavaa, puuvillaa vai trikoota? Kun vastauksena tuli hymynaaman kera, että kaikki käy, niin laitettiinkin sitten vähän kaikkea. 


 

Tulipas epätarkkoja ja harmaita kuvia, vaikka päivä oli mitä kaunein. Huomaatteko muuten, että meidän makkarin palmu on sängyn vierestä hävinnyt? Se kuulkaas otti ja kuoli, ihan yhtä äkkiä ja pikavauhtia. Minua vähän harmitti, mutta miehen suusta tuli kyllä aika rehellistä palautetta: "Oon niin h******n onnellinen, että se palmu viimein kuoli!" :D Vähän nauratti. Se kyllä kieltämättä aina nukkuessa pelottavasti kahisi, jos sitä huitoi. Vaikka näyttäähän tuo nurkka sängyn vasemmalla puolella nyt vähän kolkolta. Täytynee keksiä siihen ajan myötä jotain muuta.

Mutta nyt sinne kauppaan ja sitten pitsapohjan vääntöön. Leppoisaa perjantaita ja pitkäperjantain iltaa!


/// We are waiting our friends from Finland for a visit. Everything except the Easter shopping and late night dinner is ready for our guests and we are so excited to get company over here to whom show the beautiful places around Cardiff. Let's just hope that the weather doesn't get too bad!

8 kommenttia:

 1. Leppoisaa pääsiäisen jatkoa, nauttikaa vieraiden seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkin ollut mukava päivä, vaikka satoikin. Ihanaa, kun on Suomi-seuraa. Hyvää pääsiäistä sullekin Anu!

   Poista
 2. Oij, ihanaa, että saatte vieraita<3 Mukavia pääsiäishetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, tähän saakka ollut niin harvinaista herkkua. Hyvää pääsiäistä myös teille Viivi <3!

   Poista
 3. oiMIEHETllä sä ja PALMUT kyllä sä siihen jonkun puun keksit...oisko koivu tai petäjä enempi suomalaismiehen makuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tiiätkö Milla, että mun piti ihan P:lta tätä asiaa kysyä, josko tosiaan koivua tai mäntyä laitettas. Ei ollut yhtään vitsikkäällä tuulella :D. Mutta joo no worries, varmasti jotain keksin. Täytyy koittaa pysyä poissa puukaupoista kyllä.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!