24.1.2016

MINIKAKTUKSIA JA MARMORIA


Kaktukset ja marmori eri väreissään näyttävät välkkyvän sisustustrendien listoilla myös tänä vuonna. Olen pariinkin otteeseen käynyt Ikeassa ihastelemassa jättikokoisia kaktuksia, mutta korkean hinnan vuoksi olen jättänyt sellaisen kuitenkin hankkimatta. Toisaalta hiukan hirvittäisi sellaista lattiatasoon laittaakaan, kun menoa, meininkiä ja otollista törmäyskurssia täällä meillä aina silloin tällöin näyttää yhä löytyvän. Ison kaktuksen sijaan viime kerralla nappasin mukaan kolmen minikaktuksen setin, jotka laitoin kotona noihin Skandinaviskin tyhjiin kynttiläkippoihin. Niistähän tuli aika kivat! Pienet vihreät tuovat vähän eloa mustan senkin päälle. Niin vain tuostakin kohdasta tässä asunnossa olen oppinut pitämään, vaikka olin valmis viskaamaan tuon vuokraisännän senkin mäkeen tänne muuttaessamme. Edellisissäkin postauksissa näkynyt Hayn marmoritarjotin oli kauan himoittu joululahja. Kuvittelin, että sillä saan marmorikuumeeni aisoihin. Mutta toisin kävi, kuume tuntuu vain nousseen ja ajatuksissa on ollut viime päivinä aika paljon suurempikin marmoripinta :).
 
 
Täällä on palauduttu eilisestä humputtelusta sunnuntaiseikkaillen Gowerissa. Pääsin tekemään lenkin huikeissa maisemissa Rhossilissa melkein Wormsheadin kärkeen saakka sillä välin kun muu jengi rakensi hiekkalinnaa biitsillä. Maisemat voit tsekata tästä kesäisestä postauksesta. Täällä on siis talvi vaihtunut mukavaan +13 asteeseen :), ei siis valittamista. Nyt oikaistaan mekon helmat ja suunnataan vielä synttärijuhlille ennen ajatusten suuntaamista huomiseen ja kouluviikkoon. Leppoisaa sunnuntai-iltaa!
 
 
/// Mini greens and some marble in our living room. Just love the combo!
 
 

2 kommenttia:

 1. Senkki ei paljon näkynyt sohvan takaa, mutta ihan hyvältä se varmaan näyttää, päällinen ainakin. Tosi kaunis asetelma sulla siinä :) ja tuo Flosin valaisin, ihana! Marmori kuumetta on täälläkin. Kahteen
  80 x 80cm sohvapöytään olisi haaveissa ostaa lasikansien tilalle marmoripöytälevyt. Tämän tiimoilta olen jo ollut yhteydessä Hansakiveen Tallinassa. Sieltä saattaisi saada edullisemmin, kuin Suomesta.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne lumettomaan talveen tai pitäisikö sanoa jo miltei kevääseen. Me täällä Etelä-Suomessa saimme tänään taas taivaantäydeltä lunta!

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs tosiaan näykään! Itsellä kun se on koko ajan tuossa silmien alla, niin kuvittelee helposti, että se näkyy tietenkin teillekin :). Kiiltomusta laatikosto kromijaloin ja -vetimin ei nyt tuntunut ihan omalta jutulta alkuun, mutta kun sen naamioi muulla omannäköisellä tavaralla, niin sehän menetteleekin. Ja pääasia, nielee hurjan määrän tyttöjen väritys- ja askarelupuuhia laatikoihinsa. Flosin IC oli kyllä rakkautta ensi silmyksellä viime kesänä ja kotiinhan se sitten synttärilahjaksi päätyi.

   Hei kiitos tuosta Hansakivi-vinkistä, täytyypä laittaa korvan taakse, mikäli tässä nyt koskaan käydään marmorihaaveita toteuttamaan. Vaatii vähän sukanvartta ensin :).
   Kiitos, samoin sinne, ihania ulkoilusäitä! Kyllä tää tosiaan täällä jo kevään lämpimältä tuntuu, vaikka luonto heräileekin paremmin vasta myöhemmin.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!