16.12.2015

VIILETYSTÄ VILLAISISSA JA VOITTAJAKIN VIIMEIN


Enpä arvannut, että elämä täällä ihan heti kävisi kovin meneväksi. Mutta kai kalenterin täyttymistä voi pitää yhdenlaisena sopeutumisen mittarina kuitenkin. Viimeiseen viikkoon on mahtunut melkoisesti ohjelmaa, vaikka osa menoista onkin jouduttu perumaan. Täällä on ollut yhä vain jopa 15 astetta lämmintä, mutta kylmän viiman ja kolean kosteuden takia olen pukenut menoihin täysin talvisesti ylle. Luulen pärjääväni samalla setillä Suomen talvisemmissakin olosuhteissa. On kai sinne povattu ensi viikoksi -15 astetta ja hurjasti lunta, onhan? 
 

Löysin viime Suomen reissulta palatessa lentokentältä aivan ihanan hannamaisen takin. Jätin sen jo järkisyistä kertaalleen rekkiin roikkumaan, mutta palasin kuitenkin kohta sydän läpättäen takaisin tarkistamaan pesulappua, sillä eihän tälläisiä takki-ihanuuksia sattunut kohdalle kuin kerran kymmenessä vuodessa. Pesulappu kertoi takin olevan  yli 90 prosenttisesti villaa, mohairia ja alpakkaa, mikä teki peruuttamisesta siis käytännössä mahdotonta.  Aivan täydellinen minunlaiselleni vilukissalle. Takki on saanut näilläkin plusasteilla kaverin paksusta harmaasta tai ohuemmasta mustasta villahuivista. Niin ihanaa, kun ei palele!


Mies oli ehkä ennemminkin kauhuissaan vaaleanpunaisen koltun paluusta. Olinhan pitänyt edellistä Benettonin vaaleanpunaista kummajaista vuosia sen joutuessa lopulta nukkavieruna roskalavalle. Tälläisellä setillä viiletellään siis täällä. Eilen Suomettarien pikkujouluissa ja tänään pormestarin vastaanotolle palkintojen jakoon tyttären voittaessa rasismin vastaisessa piirustuskilpailussa. Perjantaina sitten Suomeen saakka.

 
Takki: Hilfiger // Kengät: Vagabong // Harmaa huivi: Hilfiger // Musta huivi: Day.

 
Ja sitten viimein niihin voittajauutisiin! Eiliselle niitä jo lupailin, mutta hommassa kävi niinkin vanhanaikaisesti kuin liian täydestä vatsasta ja myöhäiseksi virahtaneesta illasta johtuva nuijanukutus. Mutta nyt viimein, ihanan suuri joukko teitä oli tavoittelemassa Cilla's-saippuakolmikkoa. Voitto osui random.orgin arpomana kiiajasmiinan kohdalle. Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse. ONNEA vielä tätäkin kautta!
 
Palattaisko seuraavaksi sitten niihin kakkuihin?
 
 
 
/// My winterwear looks more or less like this. The jacket is the warmest find ever. It's from Hilfiger and made mostly of wool, mohair and alpaca. Perfect for me, who is freezing even when it's +13C outside. I also admire it's pale pink colour, not any mainstream one.
 

8 kommenttia:

 1. Oiiiih mikä takki <3 <3 Tuollaisen mäkin haluan! Mukavaa pormestarin vastaanottoa ja tervetuloa tänne (ei niin kovin kauniin lumiseen) koti-Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja :)! Kuulin, että pe-la on luvannut kunnon lumimyräkkää. Täällä onkin nyt sit peukut pystyssä, olisi ihana herätä lauantaina ensimmäiseen aamuun lumen keskellä.

   Poista
 2. Ihastuttava takki ♡
  Onnea tyttärellesi hienosta palkinnosta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3. Oli melko ikimuistoinen tilaisuus ja nyt polttelee sitten palkintolahjakortti tyttärellä taskussa. Aikoo tuhlata sen kuulemma vasta tammikuussa, kun ensin näkee, mitä joulupukki tuo ja mitä jättää tuomatta :).

   Poista
 3. Ihana takki, näyttää varmasti hyvältä päällä! Kylläpäs teillä juhlaa pukkaa, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen turkki se on :). On ollut kyllä mukavaa, kun on ollut kaikenlaista menoa taas.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!