22.12.2015

TONTTUILUA


Moikka! Me ollaan täällä nautittu jo muutama päivä kotimaisemista. Säästä viisveisattu, ihania ihmisiä on taas niin kiva tavata. Pari päivää vierähti ystäväperheen luona entisellä kotikadulla. Saunomista, lenkkeilyä, piirakkatalkoita (joskin minä taisin olla vain henkisenä tukena ja rypyttäjäapuna), herkuttelua, kauneimpia joululauluja, lasten leikkejä, lumihommia, telinevoimisteluesityksiä, kankaanmaalausta (kello kolme yöllä..), hyviä (ja hirveen huonoja..) juttuja ja taisi niitä kuoharipullojakin ainakin pari pikkutunneilla kulua. Niin voimauttavaa, vaikka univelkaa vähän kertyikin.
 

Sittemmin ollaan siirretty leiri lapsuuden kotiini ja istuuduttu mummien lihapadoille. Vähän jopa outoa, kun mitään joulustressiä ei ole. Ollaan vain ja nautitaan. Huomenna saadaan viimein myös perheen mieskin vahvuuteen.


Ennen aattoa ohjelmassa on lähinnä ystävien tapaamista ja leipomista, lenkkeilyä ja saunomista. Tälläisiä värillisiä paketteja lastasin juuri takakonttiin, kummilasten ja muiden erityisten iloksi. Meillä onkin tänään luvassa melkoinen kylättelymaratoni: tonttuilua ja monta odotettua jälleen näkemistä. Enää ei puutu kuin uutta lunta juuri pois sulaneita paikkaamaan. Vaikkakin hiihtoladuista mun taitaa olla enää tälle lomalle ja talvelle turha haaveilla.Lopuksi vielä arvontajuttuja: Huomasittehan edellisen postauksen ja Finarten arvonnan, käykäähän kipin kapin osallistumassa 100 euron lahjakortin arvontaan!
 
Skandinavisk-kynttilän arvonta puolestaan päättyi viikonloppuna. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Oli kiva huomata, että monenlaisille jutuille oli tilausta. Samoilla linjoilla jatketaan siis tulevaisuudessakin. KOTOn tuoksua lähtee random.orgin arpomana pian postitse Silja Maarialle! PALJON ONNEA! Laitan sulle Silja meiliä!

11 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa! Kylläpä päivä parani hetkessä. Kiitos!

  Kuulostaa ihanalta tämä teidän kyläilyjoulunne. Ootte ystäville ja läheisille varmasti se paras joululahja. Nauttikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätykset on aina ihania :)! Nyt on turha omaan kotiin murehtia, sinne ehditään sitten tammikuussa. Tärkeintä on tosiaan kaikki ihkut ympärillä! Teille myös hyvää ja nautinnollista joulua sinne Pohjanmaalle!

   Poista
 2. Teidan kylaily joulu kuulostaa niin hyvalle! Tuli tekstia lukiessa itselle olo, etta pitaa varmaan ensi jouluksi suunnataj koti Suomeen. Tana vuonna vietamma jo kolmatta joulua poissa Suomesta. Hyvaa Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, hyvää joulua teille sinne kauas! Saapas nähdä osataanko me koskaan jäädä jouluksi Britteihin, ennen kuin kenties joku päivä muutetaan takaisin Suomeen.

   Poista
 3. Voi kuinka kauniita lahjapapereita! Mistä olet hankkinut nuo ihanuudet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nämä olivat aika veikeitä. Löytyivät sieltä meidän kotimaisemista Walesista.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No juu, vaikka nyt ei ihan Lontoossa asutakaan, niin en voinut vastustaa kiusausta :).

   Poista
 5. On onni olla ystävänne <3 Ihan mahtavaa kun olitte meillä, tekemistä riittäisi vielä usealle päivälle. Onneksi kohta taas nähdään ja pannaan vuorostaan jalalla koreasti! Levätkäähän ja nauttikaa. Ja pst. paketit ovat niin pirtsakoita, bussipaperi ihan mahtis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, onneksi tämä ei jäänyt tähän. Tapania odotellessa, ihan jo jännittää :D!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!