19.12.2015

JOULUKAKUN KORISTEET // GRANDE FINALE


Joulupaketeista takaisin kakun koristeisiin. Ajattelin niputtaa kaksi viimeistä koristeluideaa tähän samaan juttuun, niin päästään blogielämässä taas eteenpäin ja uusiin juttuihin. Näiden kakkujen päälle sulatin sekä Fazerin sinistä että valkosuklaata, joka tosin loppui kesken kaiken ja tulos ei nyt ehkä aivan ole sellainen kuin ajattelin, mutta hyvälle se silti maistui :).
 

 
Ensimmäisen kakun koristeet löytyivät lasten eläinlaatikosta, toisen kakun puolestaan pienestä sympaattisesta hedelmä- ja vihanneskaupasta. Karhunvatukoita, vadelmia, mustikoita, punaherukoita, kirsikoita ja viikunoita.  Marjojen ja kirsikoiden huuruinen ilme syntyi pitämällä niitä ensin tunnin verran pakkasessa, jonka jälkeen siirsin ne jääkaappiin sulamaan ja "huuruttumaan". Muutama harsokukka sinne tänne ja suklaan reunoille valkosuklaatähtiä.
 

 
Tässäpä vielä kootusti kaikki neljä ideaa, mikäli kakun koristeluideat on vähissä. Itse suunnittelen joulun ajaksi jopa kolmea neljää erilaista makeaa herkkua. Voi sitten kinkku- ja laatikkoähkyistä palauduttua nauttia vielä herkkuöverit päälle. Voihan joulu!
 
 
 
 
// Now finally the rest two of the Christmassy cake decoration ideas on the blog. Melted milk and white chocolate, some toy animals and frozen berries. That's it! Have fun when decorating yours!
 
 
 
 
 

20 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä ihan kaikki, kyllä kelpais :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiittikiitti, eikun omia kakun päällisiä väsäämään :)!

      Poista
  3. Aivan ihania kaikki. Kuitenkin jos suosikkia lähtisin näistä valitsemaan, olisi se tuo lasten eläinleluilla koristeltu kakku.
    Kivaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  4. No huh-huh! Huikean upeita kakkuja! Itse olin ajatellut tehdä vain perinteiset Daim-keksit ja mokkapalat munattomana. Maustekakun voitin arpajaisista. Nyt alkoi kyllä mieli tehdä joulukakkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuulostaa nekin hyvältä. Mulla on vielä vuorokausi aikaa miettiä omia leipomuksiani joulupöytään. Meinaa aina valinnan vaikeus iskeä viime metreillä.

      Poista
  5. Vau, upeita ideoita! Otin juuri hetki sitten uunista suklaakakun, jonka ulkomuoto ei ihan vastannut toiveita.. jospa näistä inspiroituneena saisin sen pelastettua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koristelulla voikin hyvin hämätä ja pelastaa tilanteen :). Itse muistan joskus pelastaneeni pieleen menneet suklaamufarit murentamalla ne kakkuvuokaan ja lisäämällä päälle kerman ja mansikoita. Avot, näytti siltä kuin olisi ollut suunnitelmana alunperinkin :).

      Poista
  6. Voi nam, miten upeita kakkuja! <3 Viimeinen on kaikessa komeudessaan lempparini. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3! Marjat sekä näyttää että maistuu hyvältä aina.

      Poista
  7. Kaikki on niin kauniita! Mistä noita ideoita oikein kumpuaa?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, kaiken aikaa jostakin. Joskus kyllä kieltämättä tuntuu, että menkää ideat pois, haluan olla vain :). Kiitti Anu!

      Poista
  8. Vau, aivan huikean hienoja kaikki! Mutta mitä laitoit suklaan sekaan että kakun saa helposti myös leikattua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sini, kiitos! En laittanut mitään, vain suklaan. Käytän aina terävää pientä veistä kakun leikkauksessa apuna ja jos se vähän väärin halkeaa, niin sekään ei mua oo haitannu.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!