23.10.2015

SWALLOW FALLS JA SYKSYN VÄRIT

 
Jotenkin sitä aina jumittuu uskomaan, että ruskan värit ovat meidän pohjoismaalaisten ja muiden neljä rehellistä vuodenaikaa omaavien etuoikeuksia. Ilo on ollut kuitenkin huomata, että tuleehan se ruska tänne Britanniaankin. Tänä vuonna tänne myös povataan pitkiin aikoihin valkoista joulua ja ihmiset tuntuvat siitä paljon puhuvan. Saapa nähdä, kuinka käy.
 
Tytöillä on ensi viikko syyslomaa koulusta ja me ollaankin täällä kovaa vauhtia valmistautumassa huomenna alkavaan Suomen lomaan. Yksi matkalaukullinen on jo pakattu täyteen joululahjoja, johonkin laukkuun pitäisi vielä mahduttaa kaikki muu :).
 
Ennen uutta reissua on korkea aika palata nopeasti vielä sille edelliselle. Viime sunnuntain Snowdonia-päivänä mulla jäi siinä maisemia hämmästellessä ne vuoret kokonaan kuvaamatta, mutta sen sijaan muistin kuvata matkan varrella muutaman syksyn sävyillä värittyneen otoksen Swallow Falls -vesiputouksilla.  Aiemmat Etelä-Walesin vesiputousjuttuni löydät täältä ja täältä.
 

Mutta pidemmittä höpötyksistä vielä pyykkiä viikkaamaan ja lähtöä valmistelemaan, jotta illalla päästään ajoissa nukkumaan. Herätys tulee olemaan nimittäin viimeistään kolmen maissa ensi yönä, jotta ehditään Heathrowlle ennen kukonlaulua. Mukavaa päästä käymään kotimaisemissa, vaikka rehellinen ikävä ei ole vielä edes ehtinyt yllättämään. Jälleennäkemisten lisäksi odotan kovasti metsälenkkejä ja saunaa. Ja uutta tukkaa. Viikko tuntuu jo näin etukäteen kovin lyhyeltä kaikkien ystävien ja sukulaisten tapaamiseen sekä asioiden hoitamiseen. Mutta jouluhan on onneksi pian, joten silloin jatketaan siitä, mihin tällä reissulla jäädään.
 
Kuulemisiin siis siellä Suomen kamaralla, mukavaa viikonloppua!
 
 
 
///
Beautiful autumn colors and scenes from Swallow Falls, which we found on the way when driving through Snowdonia last sunday.
 
We're getting ready for tomorrow and girls' half term Holiday in Finland. So exciting to see all the friends and relatives after a long time.  I'm also looking forward to long walks and runs in the forest and afterwards relaxing in the sauna. So see you next in Finland! Have a wonderful weekend!
 

11 kommenttia:

 1. Wau, upeita kuvia! Ja kohta nähdään <3

  VastaaPoista
 2. Huomenna nähdään! Täällä jo esivalmistellaan saunaa ja odotellaan malttamattomina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunaa täällä jo ikävöidään! No, jouluna sitten uusiksi!

   Poista
 3. Käsittämättömän upeita maisemakuvia <3
  Mukavaa Suomen reissua!

  VastaaPoista
 4. Voi mahtava kun teillä on siellä upeat retkeilymaisemat! Sun kuvia katsellessa on tullut kauhea Englanti-ikävä mullekin :-D
  Täällä meilläpäin ruska alkaa kohta olla ohi ja puiden lehdistä suurin osa tippunut.

  Ihanaa, leppoisaa ja rentoa Suomen lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, kaikki nuo adjektiivit oli lomalla läsnä, mutta myös huiske ja aikataulut. Jokaiselle jotakin. Ruska oli tosiaan jo suureksi osaksi mennyttä, mutta jotenkin se luonnon alaston melankolinen lookkikin vetoaa.

   Poista
 5. Mukavaa Suomen vierailua! Terveiset toiselta laidalta

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!