14.10.2015

SMOOTHIE FOR TWO


Vaikka olenkin nauttinut omasta ajastani aamupäivisin, on niin mukavaa saada aina iltapäiväseuraksi tuo meidän esikoululainen. Taitaa olla tirri itsekin oppinut ottamaan kaiken irti näistä kahdenkeskisistä iltapäivistä ja saamastaan erityishuomiosta. Välillä ajelemme koululta puistoilemaan ja lounastamaan ulos, useimmiten kutsuu kuitenkin kotiruoka ja lepohetki. Eilisen makaronilaatikon kylkeen surautimme tupla-annoksen smoothieta. Siitä kiva herkku noille pienille, että sekaan voi salaa sekoittaa sellaista, mitä eivät muuten suostuisi syömään.





Tällä kertaa lasiin päätyi tuoretta ananasta, mansikkaa, banaania, loraus sitruunamehua ja kookos-mantelijuomaa. Kaikki ihan mututuntumalla. Kesällä kokeilin tuoretta kookosta, nyt lorautin suoraan tölkistä. Ja jos terveellisyyttä haluan huojuttaa sekoitan joukkoon ison lusikallisen vaniljajäätelöä. Meillä ainakin unohtuu jäätelöpurkin pohjia pakkaseen, joista pääsee näin hyvin eroon. Samalla smoothiesta tulee vähän makeampaa ja ihanan kylmää.
 
Mistä aineista syntyy sinun suosikkismoothiesi?
 
 
 
///
Every now and again we have fresh smoothie for dessert with my younger daughter. This time after lunch we prepared it of pineapple, strawberries, bananas, squeeze of lemon and coconut-almond drink. Sometimes I add a big spoonful of vanilla ice cream to make it sweeter and colder. So delicious. Would be lovely to get some new smoothie recipes, so feel free to share your favourite one in the comment box below!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa herkkua ja kiva kun voi laittaa smoothieen sellaisia makuja mitä haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä näissä on just parasta. Vähän mitä sattuu löytymään. Voi tehdä superterveellisen tai sitten vähän lisätä makeeta joukkoon.

      Poista
  2. Slurps! Mä vasta opettelen tuon kookoksen käyttöä näissä, ja lapset suostuu tosi nihkeesti hörppimään. Ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookos taitaa olla yksi niistä ruoka-aineista, joka jakaa vahvasti mielipiteet puolesta tai vastaan. Tiedän monta, jotka eivät vain voi sietää kookosta. Minusta se on ollut aina niin mukavan pehmoinen maku niin ruuassa kuin leivonnaisissa. Ei meillläkään muuten Linda näitä juuri juo. Mustikoista tehtyä oppi juomaan kotona, mutta niitähän täältä ei saa.

      Poista
  3. Noissa tyttösen kuvissa on jotain ihan ylisöpöä! <3 Ne oikein hönkii ihanaa rauhallista laatuaikaa kotona kun voi viltin sisällä hörppiä smoothieta ja loikoilla rennosti. Minä jopa muistan, että tykkäsin pienenä olla kipeänä ja poissa koulusta, koska äidillä ei ollut silloin kiire mihinkään ja sai katsella vilttien välistä elokuvia (silloin tosin ihan VHS-versiona isosta kuvaputkitelkkarista :D). Sama rento fiilis oli aina jouluaattoaamuisin. :)
    - Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tyttö niin nauttii näistä meidän kahdenkeskisistä iltapäivistä ja sen sijaan isompi osaa jo vähän miettiä, että oispa kiva olla vähän kipee, niin vois jäädä kotiin :D. Itsekin muistan kuin kivaa oli olla pienempänä vähän kipeenä, niin sai jäädä kotiin köllöttelemään. Aikuisena tuota kivaa tunnetta on vaikea saavuttaa, kun heti on omatunto pahana kaikesta rästiin jäävästä. Ja hei anteeksi, oli jäänyt vastaamatta tähän.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!