8.10.2015

MASTERSIT, MAALIA JA MATTO


Siinäpä meidän keittiön ja ruokailutilan viimeaikaiset muutokset. Olin ajatellut ottaa Kartellin Mastersit parvekkeelta sisälle talveksi, raikastamaan kovin läpinäkyvää ruokailuryhmää. Tänään ne sitten otin sisään, tosin ihan muista syistä. Talventuloa saadaan odottaa vielä tovi, mutta sen sijaan meidän parveke on puolestaan viimein tullut remontointivuoroon. Pelastin siis osan parvekekalustosta ja -kasvistosta sisään remontin ajaksi, mutta voihan se olla, että Mastersit etenkin jäävät sisälle odottelemaan kevättä, sen verran huolella ne tänään kesän tomuista puhdistin.
 Keittiön takaseinän maalauksesta olenkin jo täällä ehtinyt höyrytä ja tulos näkyy tässä. Muutos onnistui mielestäni ajatusten mukaisesti. Valkoinen seinä vaalean harmaan sijaan raikastaa ja valostaa tilaa aivan eri tavalla. Bonuksena tuo lasinen välitila alkoi näyttää mielestäni jopa kauniilta ja lasin väri pääsee valkoisen rinnalla paremmin oikeuksiinsa.
 
 
Matostakin taisin jonkun sanan jossain välissä mainita. House Doctorin puuvillamatto löytyi muutama viikko sitten ihan samalta saarelta. Tästä mattojen hankkimisen vaikeudesta voisin taas puhista tovin, mutta jätänpä sen kuitenkin tekemättä, koska näyttää siltä, että olen löytänyt nyt helpotusta myös loppuihin matto-ongelmiin. Niistä kuulette varmasti lisää tämän syksyn aikana.
 
 
Muutama postaus takaperin esittelemäni palmuprintit ovat puolestaan edelleen tilaamatta. Vatvon edelleen niiden kokoa sekä kehysten väriä. Pisarataulu päätyi tasolle vain makustelumielessä. Olisiko koko siis tuo 30x40cm ja kehykset kuitenkin muuta kuin mustaa?


 
Köökissä ollaan siis otettu pari askelta eteenpäin ja se alkaa minun mielestä näyttää yhä enemmän meidän keittiöltä. Ehdin jo pienen hetken miettiä taljoja noiden Mastersien päälle, mutta kun lämpömittari näyttää vielä päivisin 17 astetta plussaa ja se luvattu syyssadekin jäi tällä viikolla yhden aamupäivän mittaiseksi, niin täytyy kyllä sanoa, että talvi ja joulu eivät vielä mielessä sen enempää kummittele. Ainut syy kietoa villahuivi tiukasti kaulaan on ollut jo kolme päivää vaivannut kova yskä, joka ei alettuaan meinaa loppua ollenkaan. Muuten saattaisin ottaa kanssakansalaisista mallia ja kerätä kenties viimeisiä lämpöisiä auringonsäteitä ulkona teepaitasillani.
 
 

8 kommenttia:

 1. Kivasti tilan ilme raikastui valkoisella maalilla.
  Tuo taulun koko on hyvä. Itse pitäisin mustat kehykset tai ostaisin hopeiset uutta printtiä varten ☆
  Mukavaa tulevaa viikonloppua ja pikaista paranemista sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, tuo maalaus oli kyllä ihan nappiteko. Katsotaanpa, millaiset kehykset sitten lopulta otan. Varmasti tarjontakin sitä pitkälti määrää.

   Poista
 2. Voi että, tuo teidän keittiö on kyllä kaunis! Ihailen myös lattiaa, ja ihan kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittos Suvi! Lattiat ovat kyllä olleet mukavaa vaihtelua entisten valkoisten laattojen jälkeen. Vaikka niistäkin kyllä tykkäsin.

   Poista
 3. Todella kauniilta ja tyylikkäältä näyttää! Edelleen laittaisin sen printin puun värisillä kehyksillä, mutta nyt kun näin tuota tilaa paremmin, niin kuparin värinen kehys voisi myös olla rohkea veto. :)
  - Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Kuparia en ole tajunnut edes ajatella..tosin täällä en ole nähnyt edes oikeankokoisia messinkisiä, joten voi tosiaan olla, että täytyy ottaa vain, mitä saatavilla on.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!