8.9.2015

VIIKUNAPUU


Joku tarkkakorvainen ehkä muistaa, kun alkukesänä haaveilin pientä viikunapuun tainta Skultunan messinkiseen ruukkuun. Niin pientä ei kuitenkaan kohdalleni koko kesänä sattunut, joten lopulta otin eräältä puutarhaosastolta mukaani vähän isomman taimen.  Tuossa se on nyt nököttänyt ikkunalaudalla valoa ahmimassa Uashmaman paperipussissa. Puussa roikkuvassa lappusessa luki, että puu kasvaa kuusi metriä korkeaksi ja seitsemän metriä leveäksi. Sitä odotellessa :). Onkohan oikeasti talven tullen pelkät risut jäljellä?
Iloista tiistaita!


///
Finally I found a little figtree to livingroom, although it didn't fit in the brass flower pot of Skultuna as I first planned. The seedling found its place eventually in washable Uashmama paperbag. There's even a little fruit growing on one branch. Waiting for harvesting it :)! 

6 kommenttia:

 1. Olisipa aika upea sellainen suuri viikuna huonekasvina! Ehkä se kasvaa sellaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olis kyllä, tuossakin kun tohon nurkkaan kasvais. Täällä ihmisillä kasvaa ihania isoja viikunapuita pihoillaan. Veikkaan, että tämä minun tulee riutumaan sellaisena risuna vain, mutta ihan symppis sellainenkin on.

   Poista
 2. Paljonkos teillä olikaan se kattokorkeus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D.. noo vielä voi tovin tuo puu kasvaa ennen kuin tulee vastaan :D!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!