20.9.2015

SUNNUNTAIN KUVAKULMIA


Hei moikka! Täällä on alla reipas sunnuntaiaamu, kun karkasin puolen perheen nukkuessa aamupumppiin. Vaikka seitsemältä kellon soidessa ei ollutkaan ihan niin reipas olo ja ehkä muutaman sekunnin ehdinkin manata eilisillan päähänpistosta varata paikka tunnille, niin kylläpä taas aamupuurot ja -jumpat kannatti. Ruokakaupan kautta vielä kotiin, täällä kun ne ovat auki lähes 24/7. Energiaa ladattu siis  hetkeksi kroppaan ja jääkaappiin, mitä tullaankin seuraavina päivinä tarvitsemaan, sillä mies lähtee muutamaksi päiväksi Suomeen ja me jäädään typyjen kanssa kotiin pyörittämään arkea. Pieni potilas alkaa olla onneksi toipumaan päin ja kotikin on jota kuinkin siisti. Voidaan siis tänään olla ja leikkiä vaan, ehkä käväistä tuossa Bayssä päiväkävelyllä, siellä kun taas tänäkin viikonloppuna näyttää tapahtuvan jotain.
 

Kotikuvissa tällä kertaa kuvakulmia olohuoneesta eteiseen päin. Eteinen ei ole meillä pelkkä eteinen, sillä se toimii samalla työhuoneena ja kodinhoitohuoneena. Lisäksi siellä säilytetään tyttöjen vaatteita. Paras hetki kuvaamiseen oli mennyt jo ohi ja eteinen näyttäytyi tutussa hämyisessä valossaan. Näin asuessa tämän asunnon hämyisyys on jopa kotoisaa, mutta valon puutteesta johtuen laadukkaita kuvia onkin sitten hankalampi ottaa. Eteisen kuvaaminen on ollut pitkään mielessä ja koitankin saada parempia kuvia tänne blogiinkin pian.

 
Sohvan tyynytilannetta päivitin syksyyn vähentämällä niiden määrää puoleen ja lisäämällä vähän vihreää joukkoon. Pidän vähän vapaata tyynyjen möyhimisestä :), nehän kun usein ovat kaikkea muuta kuin noin asennossaan. Syksyä kohti myös kynttilät lisääntyvät ja niitä ollaankin meillä iltaisin jo urakalla poltettu. Kesästä tekee silti mieli pitää vielä hetken kiinni. Onneksi ulkona on ollut vielä aamun viileyden väistettyä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä. Hortensiakin näyttää parvekkeella tekevän jatkuvasti uusia kukintoja, joista riittää edelleen kaunistusta sisälle.
 
 

Mutta nyt, lounasta laatimaan ja kauppalistaa Suomeen menijälle pohtimaan. Raesokeria ja ruisleipää ainakin. Onneksi mekin päästään tyttöjen kanssa kuukauden päästä Suomeen lomalle, niin ehditään täydentää varastoja sittenkin. Tiedoksi tässä samalla myös kaikille ystäville, joille en ole saanut vielä ilmoitettua!    
 
                                                           Ihanaa sunnuntaita!
 


7 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin blogisi hiljattain Indiedaysin sivuilta ja olen sitä seuraillut jo muutaman viikon. Blogissasi nappaa erityisesti nämä ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Moikka! Löysin blogisi hiljattain Indiedaysin sivuilta ja olen sitä seuraillut jo muutaman viikon. Blogissasi nappaa erityisesti nämä ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! Tervetuloa mukaan Pastellimajan meininkiin :)!

   Poista
 3. Kiva tuo vihreä lisä tuolla sohvatyynyissä.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, pehmoinenkin vielä, sopii siis syksyyn. Viime syksyn Linum-hankinta.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. <3 No ainakin melkein ihan kohta <3 Äkkiä se aika onneksi menee!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!