9.8.2015

MIKÄ MAA, MIKÄ VALUUTTA? 
HELLO, omalla kotisaarella jälleen! Me palasimme Walesiin aamuvarhain matkustettuamme läpi yön Las Palmasista Lontoon kautta tänne Cardiffiin. Ei voi muuta kuin ihmetellä taas tuota tyttöjen reippautta, kun keskellä yötä joutuivat pitkin Gatwickin kenttää väsyneinä ja matkaflunssaisina vaeltamaan.
 
Täällä siis rytmit taas täysin vinksallaan, aamiainen lopeteltiin tuossa kahden pintaan iltapäivällä. Vaikka kotiin oli mukava palata, niin on kyllä pöllämystynyt olo. Missäs sitä ollaankaan taas ja kuinka täällä asiat toimikaan? Millä puolella tietä pitääkään kulkea, saiko sitä hanavettä juoda, mikä avain nipussa kävi mihinkin oveen, mikä roska kuuluu mihinkin säkkiin ja niin edelleen. Mutta mikä tärkeintä, niin kyllä tämä todella tuntuu kodilta pienen poissaolonkin jälkeen. Lasten kasvoiltakin sen onnellisen tunteen pystyi aamuvarhain aistimaan.
 
Vaikka brittielo täällä taas jatkuu, taidan vielä pari juttua postailla reissusta. Sen verran tuli kuvia räpsittyä. Kunhan ensin selvitään tuosta järkyttävästä pyykkivuoresta! Sen kimppuun siis nyt heti, leppoisaa sunnuntain jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Lomakuvia on aina kiva katsella. Mukavaa, että matka oli onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään muiden lomakuvista, siinä pääsee aina itsekin ikään kuin reissuun. Ja joo matka oli onnistunut, vaikka muu porukka pitikin kuumeen loppulomasta, mutta joka meni onneksi nopeasti ohi. Kolmas kerta toden sanoi, ja miehelle oli jo neljäs kerta samassa paikassa. Voidaan siis suositella meidän lomakohdetta kokemuksen syvällä rintaäänellä :).

   Poista
 2. Voin kuvitella, että seilä vähän haetaan loman jälkeistä elämää. Vastahan te sinnekin muutitte ja varmaan totuttelette elämään siellä. Teilläkin on ihana reippaita pikkumatkaajia <3 Isot halit sinne ja tsemppiä arjen aloitukseen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tää melkoista totuttelua edelleenkin, joskin loman jälkeen paikka tuntuu entistä enemmän kodilta. Paljon on silti selvitettäviä asioita omasta lääkäristä lähtien. Noiden tyttöjen kanssa on kyllä ollut ilo matkustaa, pieni kitinöitä tietenkin mahtuu joukkoon, mutta melkoisia tsemppaajia ovat kyllä tiukankin paikan tullen. Haleja myös sinne pohjoiseen ja iloa uuteen arkeen uudessa (vanhassa) kotikaupungissa!

   Poista
 3. Mukavaa kun olette reissusta palanneet. Soittelin eilen meidän ekaluokkalaiselle... kirjoja tuli ja vaikeita läksyä oli vastaus. Terkut toiselta laidalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mullistavaa aikaa pienille tuo koulun aloitus! Meilläkin siitä jo puhutaan aika lailla, vaikka vielä saadaan pari viikkoa lomaillakin.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!