16.7.2015

KESÄUNIFORMUISET PUUHISSAAN


Heissan! Eilinen kouluuntutustumispäivä oli jännittävä. Tytöt tuskin saivat unta edellisenä iltana ja lopulta pienintäkin tulevaa koululaista jännitti niin paljon, että hän hurmasi opettajia röhkimällä ja murisemalla :). Koulun kanala ja leikkipaikat sisäpihalla saivat hetkeksi jännityksen laukeamaan, mutta sitäkin suuremman pettymyksen aikaan, kun emme vielä voineetkaan jäädä kouluun leikkimään. Isompi koulunalkaja puolestaan sai jo ujosti suustaan helout ja I am Lindat. Ensivaikutelma koulusta ja sen henkilökunnasta oli oikein lämmin ja opettajat tuntuivat omaavan isot sydämet. Melkoisen nipun paperia saimme kesän aikana opiskeltavaksi koulun käytännöistä.
 
Visiitin jälkeen suuntasimme kaupungille syömään ja sulattelemaan kaikkea koululla koettua ja kuultua. Päätimme jättää sini-keltaisten koulupukujen ostokset elokuulle ja pyörähdimme sen sijaan alennusmyynneissä hellevaatteet mielessä. Reilun viikon päästä lennämme nimittäin koko porukka kesälomalle Espanjan aurinkoon. Zarasta löytyikin kesäuniformuja kaikissa sateenkaaren väreissä ja niitä piti päästä testaamaan heti illemmalla auringon tullessa esiin muutaman sateisemman päivän jälkeen.
Leivottiin me kouluunpääsyn kunniaksi myös kakkua, jota herkuteltiin iltapalaksi leikkikenttä- ja skeittipuistoreissun jälkeen. Kakkukuvia sitten toisessa postauksessa, ettei kuvatulva ole aivan mahdoton. Nyt taidan mennä istuttamaan nuo heinät ja palmun ruukkuihinsa ennen kun saamme iltapäiväksi kavereita kylään tuhoamaan tuon kakun rippeet.
 

6 kommenttia:

 1. Ihania hellevaatteita olette ostaneet. Koulun aloitus on varmasti jännää ja vielä uudessa maassa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ainakin valikoimaa on. En ole murto-osassakaan kaupoista vielä ennättänyt piipahtaa. Ja tosiaan on jännää, niin pienistä kuin isoistakin :)!

   Poista
 2. Heippa onpa teillä kaikkea kaunista ja uutta tiedossa - etelän lomakin. Kouluvaatteetkin pienelle koululaiselle. Terveiset toiselta laidalta. PS: eilen illalla näin tumma tukkaista puheliasta rouvaa...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellähän tässä elämä on ollut yhtä lomaa, vaikkakin arjen pyörityksen merkeissä, mutta erityisen iloinen olen P:n puolesta, jonka edellisestä lomasta on kulunut jo yli vuosi. On sen enemmän kuin ansainnut. Taidan tietää, ketä tarkoitat :)!

   Poista
 3. Onpa jännä kuulla sitten myöhemmin koulujuttuja :)
  PS. Luin ensin, että lennätte koko perhe ESPOON aurinkoon, ja ihmettelin kovin ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa meidän esikoinen tuumasikin tuossa yksi ilta, että onpa ihanaa lähteä sinne Espooseen lomalle :D. Tosin ihania tyyppejä löytyis sieltäkin. Ja koulumietteitä varmasti tulossa sitten viimeistään syksyllä. Kiva kuulla, että ne kiinnostaa!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!