28.6.2015

SATEISENA SUNNUNTAINATänä aamuna ei ollut kiire herätä, sunnuntai tiedettiin jo sääennusteiden mukaan sateiseksi. Kotiuduimme eilen sen verran myöhään retkeltä Walesin läntisille rannoille, että tytöillekin uni maistui. Meillä on myös ensi kertaa elämässämme pimentävät verhot, joten muinakin päivinä on ollut vaikeuksia erottaa päivä yöstä. Tänään tuon eron hoksasi lähinnä Cardiff Baylta sänkyyn saakka kantautuvista lähtökuulutuksista. Five, four, three, two, one -GO! Täällä meidän rannalla näyttää tapahtuvan joka viikonloppu, tänään vuorostaan ensi kertaa järjestettävä Cardiff Triathlon.  Kahdeksalta ensimmäisen startin aikaan kuulutus oli vielä melko hiljainen, mutta kymmenen maissa viimeisin lähtölaskenta kajahti sen verran kuuluvasti, että tajusin itsekin hypätä sängystä ylös.
 
Aamiainen saatiin syötyä lounasaikaan, kun loputkin perheestä oli tajunnut päivän koittaneen ja  itse olin saanut pöperöt pöytään - sen jälkeen kun ensin poltin croisantit uuniin, munakokkelin puoliksi pannulle ja keitin liian paljon kahvia tippalukon ollessa päällä. No jokainenhan tietää, kuinkas sitten kävikään. Hetken aikaa hajoiltuani vetäsin verkkarit pyjaman päälle ja polkaisin läheisestä kaupasta potutuksen loiventajiksi näppärämmän leipurin paistamat uunituoreet croisantit, tuoreet marjat ja mehut. Litimärkänä ja kymmenen puntaa köyhempänä. No, aina ei suju edes aidan toisella puolella.
 
Sadepäivän ohjelmaan olin suunnitellut jo ennalta siivousoperaation. Siivous on jäänyt mukavampien puuhien varjoon jo muutaman päivän ajan. Joka puolella lojuu epämääräisiä kasoja ja puulattialla lojuu varmasti kilo hiekkaa. Postilaatikosta löytyi vielä muistutus alkuviikosta Suomeen tekemääni hätähuutoon. Äidin ykkösluokassa lähettämät ikkunaviledat puhdistuksen tarpeessa oleville peileille ja muille kiiltäville pinnoille, joita en ilman viledoja meinaa saada siistiksi. Samassa tuli mieleen, että en ole vielä ehtinyt hehkuttaa teille juuri ennen muuttoamme postissa saamaani siivousta helpottavaa pakettia. Muistatte ehkä keväisen postauksen Cilla´s-saippuaperheestä (jos et, voit kurkata sen TÄÄLTÄ). Paketissa oli oma Cilla´s -saippuakolmikkoni* kauniiseen koivupaperiin käärittynä.
 

Jo pidempään Cilla´sin valikoimaan kuuluneet KÄSI ja TISKI hurmaavat nyt täällä brittikodissa greippi-appelsiini ja seetripuu-salvia tuoksuineen. Saippuaperheen uusin tulokas SIISTI- yleispuhdistussuihke puolestaan sitruuna-rosmariini yhdistelmällä. Sen verran ahkerassa käytössä nämä saippuat ovat jo täällä olleet, että luulen sarjaan kuuluville täyttöpusseille olevan vielä tarvetta.


"Saanko luututa?" kuului jo tovi sitten tuolta keittiöstä. Meidän esikoinen on jo monesti tuumannut, että ei niin raivaamisesta välitä, mutta luuttuaminen ja kiillottaminen on kuulemma hänen lempipuuhiaan siivousskenessä. Monesti aiemmin on vain harmitus tullut, kun en ole hänen käsiinsä uskaltanut perusyleispesusuihkeita antaa. Tämän SIISTI-suihkeen olen puolestaan uskaltanut antaa myös lapsen käyttöön. Ekologisesti valmistettu, Avainlipputunnuksella varustettu pesuaine vakuuttaa.

 
Cilla´s -tuotteita voit hankkia Cilla´sin omasta nettikaupasta täältä tai lukuisilta jälleenmyyjiltä, jotka löydät täältä. Cilla´sin kivijalkaputiikki löytyy Viipurinkadulta, joka sattuu sopivasti Linnanmäkireitin varrelle :). Kannattaa piipahtaa lintsireissun yhteydessä hypistelemässä saippuaperheen lisäksi myös muita ihania ja laadukkaita tuotteita. Omaan pakettiinikin tilasin muutaman muun ihastuttavan käyttötuotteen. Ehkä niistä lisää joku toinen juttu.
 
Mutta olisikohan näin iltapäivällä jo aika vaihtaa pyjamat päältä ja tarttua imuriin, suihkepulloon ja viledaan, jotta ehditään nauttia sadesunnuntain tunnelmasta vielä muillakin tavoin - hetken siistissä ja hyväntuoksuisessa kodissa, ehkäpä myös sadetta uhmaten ulkona retkeillen!
 
Suloista sunnuntaita myös sinne Suomeen!*BLOGIYHTEISTYÖ// Cilla´s-tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan
 

2 kommenttia:

  1. Nuo pesuainepurkitkin on jo niin kivan yksinkertaiset, että niitä vois ostaa ihan vaan sen takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, katseenkestävyys on pelkkää plussaa, ei haittaa vaikka suihkeet unohtuu tasoille lojumaan :)!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!