2.5.2015

LAUANTAINA


Tämä päivä meinasi mennä aivan pyjamapäiväksi. Vettä on satanut aamusta saakka, joten päivästä tuli aivan täydellinen pyykin pesuun ja tavaroiden perkaamiseen. Työn alla ovat tänään olleet opiskeluaikaiset mapit ja sisustuslehdet. Kaikkea sitä onkin tullut säästettyä ja mikä tunneside voikaan syntyä omin kätösin kirjoitettuihin väittämättä tuhansiin paperiliuskiin. Tekisi mieli lukea ne kaikki läpi, kuten nuo lehdetkin. Päivällä heitin surutta kaiken jo menemään ja nyt illalla olen kaivellut kierrätysämpäreistä muutamia juttuja vielä takaisin jemmaan. Lehtiäkin huomaan tuon tuosta unohtuvani lukemaan ja jään kiinni suunnittelemasta jos jonkinnäköistä tulevaisuuden taloa. Koita tässä hommassa nyt sitten edistyä :)! Jokapäiväiseen tapaani lupasin mennä taas tänään ajoissa nukkumaan, mutta nyt en kyllä luovuta. Lehtiä on vielä tsiljoona jäljellä, joten taidan kaataa lasillisen kylmää kaveriksi hommaa jouduttamaan. 
Kuvissa illuusio seesteisestä olohuoneesta askeettisine vappukoristeineen (=foliopallot).  Todellisuudessa kuitenkin sekamelska, jossa tuohon lattialle on levitetty kasat lehtiä, niiden seassa koitettu pelata viittä erilaista lautapeliä, sohvatyynyt ja viltit sikin sokin rutussa ja niiden välistäkin näyttää pilkottavan pikkuruisia vaatekappaleita myttyäkin mytymmässä.  Kuulostaa toivottavasti tutulta :)! Elämä on <3.

12 kommenttia:

 1. Tuttua tuttua, joo-o ! Elämä todellakin on <3

  Kauniit kuvat jälleen ja kyllä tuo Kähler on vain ihana <3 Itsekin hain siihen eilen valkoisia kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kähler on kyllä kestosuosikki täälläkin, vaikka muuten voisinkin raitaa karsia. Meillä alkaa nuo tyttöjen synttärikukat jo olla melko nuupallaan, joten jospa ensi perjantaina sitten hyvällä syyllä tilalle tuoreemmat versiot.

   Poista
 2. Ihana pörröpää tuossa alimmassa kuvassa! :)
  Mä olen ollut aivan toivoton hamstraaja, mitä tulee mm. paperitavaraan. Useiden muuttojen myötä olen oppinut karsimaan tavaraa rankalla kädellä. Nyt ei ole turhia lippuja ja lappuja eikä myöskään metrin korkuisia lehtipinoja nurkissa pyörimässä. Karsittavaa tosin löytyy edelleenkin muista nurkista ja kaappien perukoilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla pörröpäällä on taipumusta eksyä kuviin, ei paljon kameraa kumartele. Meillä viimeisin muutto on ollut 9 vuotta sitten, joten jokunen lehtipino ja paperimappi on nurkkiin kertynyt, vaikka aina silloin tällöin koitankin osaa karsia. Mietinkin tänään, että ehkä kauhein ja aikaa vievin homma koko muutossa, vaikka kuulostaakin melko mitättömältä puuhalta. Astiat, vaatteet sun muut tavarat on nyt helppo pakata laatikoihin, kun ne on jo talven aikana kirpparille karsittu ja kaapitkin vielä suht siistissä kunnossa edellisen siivouksen jäljiltä.

   Poista
 3. Onpa nätti tuo mustavalkoinen maljakko, jossa on yksi kukka. Kaunis kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Maljakko on Normann Copenhagenin mallistosta.

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja niin ihanan näköistä! Se on ihan täysin luvallista elää tuossa ihanassa illuusiossa edes blogin välityksellä! :) Kotona kun sitä joutuu katselemaan lelujen ja pyykkien sekamelskaa niin on se vaan kiva katsella omasta blogista niitä siistejä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tätä huonetta saatan jäädä kaipaamaan muuton jälkeen, se on selvästi meidän kodin sydän, missä suurin osa ajasta vietetään. Haha, oot niin oikeassa, jos kaipaa siistiä kotia, voi käydä täällä blogin puolella niiskuttamassa :D!

   Poista
 5. Ihan tuttua! Ja onneksi tulee räpsästyä ja tallennettua blogiin kuvia siisteistä hetkistä kotona ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silloin pitääkin olla nopea! Se ei kestä siistinä nimittäin kovin kauaa :)!

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja niin tutulta kuulostaa :D Meillä on aina sama juttu. Juuri siivottiin ja hetki siinä meni ennen seuraavia sotkuja. Siivota saa koko ajan jos haluaa :) Tuo siivoamis ja karsimishomma kuulostaa kyllä tutulta. Mullakin on tapana jäädä vähän kaikkea vaan katselemaan ja kohta huomaan etten ole saanut mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kovin monesti ole sitä tunnetta, ettei ole mitään tekemistä :)! Joskus aina kadehdin salaa niitä, joille ei ole ihan justiinsa nuo siivoushommat. Olisi elämä varmasti huolettomampaa :). Seuraavaksi pitäisi kahlata läpi valokuvat, niiden ääressä sitä varmasti tovi vierähtäisikin vanhoja muistellessa. Siksi ajattelinkin pakata ne vain suoraan laatikkoon ja muistella sitten paremmalla ajalla.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!