19.4.2015

SYNTTÄRIDRAAMAAVoihan synttärit sentään meinasi mennä draamaksi! Viheliäs vatsatauti ei päästänyt tällä viikolla helpolla kolmea neljästä perheenjäsenestä ja tyttöjen yhteissynttäreiden ensimmäinen erä jouduttiinkin perumaan, toinen erä sitten onnistuikin kiitos oman paranemiseni sekä ulkoistettujen pomppulinnajuhlien  hattaroineen ja poppareineen. Mitä nyt mies joutui jäämään kotiin geimeistä. Kotisukusynttäreille olikin sitten korkkaamattomia kakkuja jääkaappi täynnä, vieraiksi ja maistajiksi uskaltautuivat mummi ja pappa :). Mummi kun oli käyttänyt useamman tunnin nyhrätäkseen voileipäkakkuja juhliin, joita ei sitten kunnolla saatukaan vietettyä. Ja sen kerran kävi tietenkin näin, kun olin itsekin ensimmäistä kertaa tilannut jotain myös valmiina mm. aitoja ranskalaisia macaroneja.
 
Voi surku, mutta eipä noille taudeille mitään näytä voivan. Onneksi sentään nuo pomppujuhlat saatiin vietettyä meidän terveiden tyttösten voimin. Ja nyt tässä ihmettelen, että näinkö helpolla järjestyivät syndet tänä vuonna. En ole ikinä oikein innostunut mistään erillisistä juhlapaikoista, mutta nyt kyllä on pakko suositella Mikon Pomppulinnoja Joensuussa juhliaan suunnitteleville. Siistit tilat sekä symppispalvelu! Eipä montaa paikkaa tulee mieleen, jossa saman katon alla viihtyvät noin erinomaisesti sekä yksi- että yhdeksänvuotiaat. Pomppulinnakuvat päätyivät tosin perheen muistojen mappiin, kun taas tänne blogin puolelle muutama raapaisu synttärikutsusta sekä niiden surullisenkuuluisien kotijuhlien antimista (joita vieläkin kaapit notkuvat..).
 
 

Mutta nyt vielä vaalivalvojaisten pariin hetkeksi ja sitten unille virittäytymään tulevaan työviikkoon!
Ja tietysti aamuun, jolloin saadaan vuorostaan onnitella virallisesti meidän kolmevuotiasta veijaria <3.
 

16 kommenttia:

 1. Voi, jopas kurjaa kun siellä on sairasteltu juuri synttäreiden aikaan :/ Ihania herkkuja teillä on joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä, tämä talvi on ylipäänsäkin mennyt melkoisen sairasteluvoittoisosti. Mutta eihän niille taudeille mitä voi, ne on vain nöyrästi otettava vastaan. Onneksi silti saatiin vähän juhliakin!

   Poista
 2. Onnea vielä kerran molemmille tytöille! Sairauksille ei voi mitään. Herkkuja on, kylläpä maistuisi .... Terkut toiselta laidalta :)

  VastaaPoista
 3. Voi että! Harmitus! Kauniit juhlat olet järjestänyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aina pitää edes hitusen koittaa loihtia kaunista pöytään. Vaikka nyt meni etenkin täytekakuista lopulta osa roskiin, kun syöjät puuttuivat.

   Poista
 4. Voi ei, harmi että kotijuhlat menivät mönkään kun niin paljon olit(te) vaivaakin nähneet niiden eteen! No, nyt sitten herkkuja napaan kun taudit on voitettu! :) Onnittelut vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS Anu! Eipä noille mitä voi, mukavat muistot jäi juhlista silti, vaikkei ihan suunnitelmien mukaan mennytkään.

   Poista
 5. Kiitoksia vain! Todella hyviä herkkuja oli, voileipäkakku varsinkin! Ja kauniista kuvista kyllä synttärifiilis välittyy! Onnea ihanalle A:lle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos uskaltauduitte maistamaan. Äiti näki ison vaivan melkein turhaan. Ja A tukijoukkoineen kiittää (vähän viiveellä :)..

   Poista
 6. Näyttää todella hyvältä! PitääKIN alkaa suunnitelemaan toukokuisen 1-vee syntympäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Synttärien järkkäily lapsille on aina yhtä hauskaa. Mukavia juhlia teille! Yksivuotiset ovat aina aivan erityisiä juhlia!

   Poista
 7. Miten ihania herkkuja. Ja huono onni. Haha, juhlatuuri on selvästi siirtynyt sulle arvontavoittoihin. ;)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!