2.4.2015

KIIRASTORSTAINA


Pikainen moikkaus tälle puolelle ennen nukutusoperaatiota. Täällä ollaan laskeuduttu lasten kanssa pääsiäisloman viettoon. Jatkuva räntäsade ei innostanut ketään meistä ulkoilemaan, joten pakollisten ruokaostosten lomassa kierreltiin muillakin kaupoilla ja päädyttiin lopulta pitsalle koko tyttötrio. Kylläpä maistuikin taivaalliselta päivän paaston jälkeen. Pääsin siis tänään jo töihin, vatsatauti armahti onneksi lyhimmällä kaavalla, eikä  uusia potilaita ole toistaiseksi ilmoittautunut.
 


Kuviin päätyi tänään hillitynlaiset pääsiäiskoristelut olohuoneesta: En muistanutkaan tuon viime vuonna maalatun pahvimunan olemassaoloa, kipsimunia puolestaan tein viikko sitten. Narsissien ja kipsin välissä on foliota, tänään lisäsin multapaakkua peittämään vielä mustaa sisalheinää, joka ei näissä kuvissa tosin näy. Nuo narsissit ovat minun mielestäni melkein kauneimmillaan juuri tuossa vaiheessa ennen kukkimista. Pientä pääsiäispiristystä olen laittanut muuallekin kotiin, mutta niistä kuvia myöhemmin.Illan ajattelin käyttää vielä siivoillen huushollia, jotta huomenna ei tarvitse laittaa tikkuakaan ristiin, jos ei huvita. Nappasin ruokaostoksilla nipun sisustuslehtiä mukaan, joten huomenna aamulla, kun ollaan taas koko perhe koolla ( ja kun olen mitä todennäköisemmin taas alennettu hetkeksi äidistä Hannaksi), aion keittää pannullisen kahvia, paistaa pellillisen croisantteja ja selailla ja haaveilla pitkän kaavan mukaan. Illaksi sitten pääsemme herkuttelemaan blineillä ystävien seuraan. Ehkäpä olisi siis ihan viisasta mahduttaa tuohon väliin myös reilusti liikuntaa :). Mitäs teillä on mielessä tuleville päiville?
 
Leppoisaa, rauhaisaa ja herkullista pääsiäisen aikaa teille ihanille!

8 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä!

  Minulla on ajatus laiskasta huomisesta. Tänään siivosimme kodin pääsiäiskuntoon. Huomenna toivottavasti pitkään nukkumista ja illalla menemme kylään, palju odottaa siellä kylpijöitä.

  T.Kristiina H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiska huominen ja palju kuulostaa hyvältä! Itse jouduin kyllä nyt vähän kuitenkin jättämään tuota siivousta vielä huomisellekin. Lastenhuone ja kodari paljastivat sellaiset pommit, kuka lie sotkenut. Hyvää pääsiäistä Kristiina!

   Poista
 2. Ihana kuvia!
  Onneksi tauti oli nopeaa sorttia ja pääset nautimaan pääsiäisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu Elina! Onkin ollut niin ihanaa vain nautiskella ja olla möllöttää. Okei, vähän lenkillä kipitelty ja ystäviä tavattu :).

   Poista
 3. Hyvää pääsiäisen aikaa, toivottavasti on pysynyt tauti myös muilta pois! Ja nuo kipsimunat, niin kauniita! <3

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Kauniita ovat, mutta vähemmän kaunis oli meillä eilen keittiö, kun kipsailin lisää noita munia ja viimeisen ollessa melkein valmis, ilmapallo räjähti ja kipsipommi levisi pitkin keittiötä. Silloin ei vielä naurattanut :), itse olin sieraimia myöten siinä kipsissä :D!
   Ja tauti selätetty, muut säästyivät, jippii!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!