7.4.2015

JUHLAA PUKKAA ELI MUUTTO LÄHENEEJoskus talvella ajattelin, että sitten kun vietetään meidän tyttöjen synttäreitä huhtikuussa, niin sitten on jo muutto tosi lähellä, melkein kuukauden päässä. Niin varkain koitti huhtikuu ja jo ensi viikon lopulla meillä juhlitaankin kuusi- ja kolmevuotiaita tyttöjä. Niin paljon kun tykkäänkin touhuta juhlajärjestelyjen kanssa, luulen, että tällä kertaa syke nousee aivan muusta syystä.

 
Juurikin siitä syystä höystettynä esikoisen toiveella ajattelimme  tänä vuonna ulkoistaa sen suurimman synttäriruuhkan paikalliselle pomppulinnayritykselle hattara- ja popcornkoneineen ja juhlia täällä kotona ainoastaan lähisuvun voimin.  Tulevina viikkoina täytyisi energiat suunnata pikku hiljaa pakkauspuuhiin ja muiden muuttoon liittyvien asioiden hoitoon. Siksi jätän suosiolla juhlahääräämisen vähemmälle.
 

Moni asia on muuton suhteen vielä aivan auki ja ollaan yhä kotia vailla. Pari kivaa ollaan löydetty ja yhden suhteen ollaan jopa toiveikkaita. Täältä kaukaa käsin asiat eivät kuitenkaan ratkea hetkessä ja esimerkiksi jo esikoisen kouluun menon suhteen on monta yöllistä tuntia tullut valvottua koulujen raportteja ja rankkauksia lukien. Asunnon löytyminen kivalta alueelta ei sitten kuitenkaan takaa koulupaikkaa lähikouluperiaatteen mukaisesti, kuten täällä meillä, vaan kouluun saattaa päästä, jos siellä on tilaa ja jos ei ole, voi joutua kuskaamaan kauemmaksikin tai sitten etsimään uuden asunnon.
Hieman meinaa siis painetta jo tulla kaiken tehtävän kanssa, mutta täytyy vain koittaa pysyä rauhallisena ja hoitaa asioita yksi kerrallaan kuntoon. Samalla tietysti kaikesta täällä olevasta nauttien, ja voi kyynel, tästä kodistakin, jolle olemme kenties löytäneet uudet asukkaat.
 
 
Synttärikattauksessa saadaan vielä kaikki kaapeissa vuoroaan odottelevat kipot ja kupit käyttöön, ja ihan itseänikin huvittaen, aion sen jälkeen pakata ne kaikki matkaan mukaan. Ikään kuin toivoen, että reissun aikana  kahden kupin sijaan käyttöä tulee mahdollisimman monelle.

Mutta hei, vannomatta paras, jos nyt kuitenkin askartelisin edes ne kutsukortit. Siis hetkeksi vielä pinterestiin ideaa etsimään ja sitten unille, aamulla jatkuu arki.

Ja jos et ole vielä ehtinyt osallistua mahtavan Cilla's saippuatuotesetin arvontaan, käyhän kurkkaamassa ja osallistumassa edellisessä postauksessa! Sieltä löytyy myös linkit blogisiskojen arvontapostauksiin, joissa voit käydä moninkertaistamassa voittomahdollisuutesi!

 

8 kommenttia:

 1. Aika menee kyllä vauhdilla! Joko te kohta muutatte!! Ihania kuvia ja pastellinsävyjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuntuu, että ihan kiihtyy ajan vauhti. Mutta ei hätää, täällä ollaan jo täydessä hääräysvauhdissa ;).

   Poista
 2. Aika menee aivan liian nopeasti! Aikas kivan juhlakattauksen pastelleistasi saapi, suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestä tuntuu lähinnä, että nyt saa mennäkin. Kesäkuussa sitten voi kaikelta tältä järjestelyrumbalta toivottavasti huokaista ja on vain aikaa tutkia uutta ympäristöä, viettää laatuaikaa lasten kanssa ilman sanaa "kiire" sekä hiljakseen purkaa muuttolaatikoista tavaroita paikalleen. Ja joo nuo astiat on kyllä aika ihana vetää lastenjuhlilla esiin :)!

   Poista
 3. Itse havahduin vasta pari päivää sitten, että vappuun on vajaa kuukausi! Kesä on todellakin LÄHELLÄ!
  Tsemppiä juhlajärjestelyihin ja muuttopuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmen viikon päästä jo toukokuu. Täällä meilläkin on jo kevät edennyt hurjasti, vaikka lunta on pihamaalla vielä riittämiin. Ihanan lämmin ja kadutkin jo putsattu. Lenkkeilyn riemua myös, kun ei tarvitse enää crafteja alle ;). Ja kiitos AnuElina, tsemppiä tarvitaan etenkin tuohon jälkimmäiseen!!

   Poista
 4. The dotted mug with the mont plater is lovely!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! The couple is from finnish Marimekko!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!