28.2.2015

TYÖPÖYDÄLLÄ


Moikka! Täällä on vietetty ensimmäistä lomapäivää enimmäkseen ulkona - lasketellen ja lenkkeillen. Raitisilma ja liikunta hoiti tehtävänsä melko täydellisesti, siispä tässä vielä hörpin iltakahveja, että pysyisin edes tovin hereillä. Päivä oli harmaatakin harmaampi, mutta sitä uhmaten, teki mieli ottaa kuvia. Onneksi kameran asetukset venyy tälläisinä päivinä. Kuviin tallensin työpöydän uuden toiminnon, josta oon aika haltioitunut. Torstaita näyttää kalenteri, mutta ei välitetä siitä.






Sain nimittäin tarpeekseni valottomasta vessasta, jossa aina aamuisin on tehtävä ne pakolliset kauneusrituaalit. Rauha Räppääjää lainatakseni, olen aina haaveillut pyöreästä peilipöydästä, jonka edessä voisin istua ja tupsutella pumpulilla kasvojani.  No pumpulit työpöydältä vielä puuttuu, mutta onpa vähän eri juttu tässä rauhassa istua aamuisin, sutia ripsari kohdilleen ja juoda samalla aamukahvia. Vessa ei juuri tuohon jälkimmäiseen ainakaan inspiroi :).  Pöydän kasvillisuus vaihtui myös olosuhteiden pakosta. Sinnittelihän se edellinen kasvi tuossa purkissa jo vuoden päivät. Se onkin mulle jo melkoinen viljelysaavutus. Kaktuksiakin olen onnistunut tappamaan, mutta jospa tuo uusi hetken pärjäisi.
Mutta sen enempää höpöttämättä siirryn saunan löylyjen kautta pelaamaan parit lautapelit. 
Ja ehkäpä myöhemmin lasi tai pari kylmää valkkaria loman alkajaisiksi. Aika ihana fiilis.
Mahtavaa viikonloppua ja rentouttavaa lomaa kaikille lomailijoille!



Korurasiat / Hay Bits and Bobs Värit puuteri ja beige (=roosahtava ja vaalean harmaa)
Peili // Normann Copenhagen Flip

10 kommenttia:

  1. Hyvä lainaus Rauhalta. Taidan jatkaa tuon lainaamista, sillä tuo sun peilis on ihan täydellinen. Ehkä tartteisin oman... ;)) Kyllä sun kelpaa tupsutella ja sutia! Hyvää lomaa! Täällä etelässä pärjää jo hyvin tennareilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin miustaki, oikein oiva ajatus :)! Ja tuo peili on kyllä kans rakkautta ja kaiverteli mielessä jo monta tovia. Täällä on kyllä yllättävän ajoissa myöskin kevääntulo, mutta vielä riittää lunta ja jäätä, tennaeissa onneksi vielä palelee. Kiitos vain, tästä lomasta tulee kyllä jännä taas.

      Poista
  2. Kyllä tosiaan kelpaa nyt sutia. Ihan mahtis kuvat, erityisen veikeä on tuo peilikuva joka muutoin sumea paitsi peilaava kuva. Peili on kyllä täydellinen, sä osaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, kiitos! Nyt vielä hitusen lisää valoa aamuihin, niin jo on täydellistä ;). Peileillä on hauska leikkiä.

      Poista
  3. Satuttiin näköjään juuri samaan aikaan Sisustus Cocon blogiin - ONNEKSI, sillä klikkailin itseni suoraan siitä tänne teille. Ihania, valoisia kuvia sinulla täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Frida js kiitos <3! Kiva, kun jätit kommentin. Tervetuloa mukaan matkaan! Sunnuntaiaamuisin on hyvää aikaa lueskella blogeja, etenkin jos herätyson 6.50, kuten tänä aamuna :).

      Poista
  4. Kauniita ja raikkaita kuvia :). Kaktuksen ruukku on hauskannäköinen, ja kiva pieni kontrasti naisellisille puuterinsävyille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katja! Tuo "ruukku" on oikeasti ehkäpä hammasmukiksi tai vastaavaksi tarkoitettu. Meillä löytyy isommassa koossa roskis ja pari noita pieniä mukeja. Ovat olleet aina kynäpurkkeina tms. Ja tuo kaktus oli erityisen symppis väriltään.

      Poista
  5. Kauniilta näyttää ja ihania pastellisävyjä olet saanut ujutettua mukaan. Aamukahvit vessassa ei tosiaan houkuttele, mielummin tuollaisen pöydän ääressä tupsuttelisin puuteria nenän päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No juu, vessakahveista on kyllä ylellisyys kaukana :D. Tuo peili on kyllä ollut tosi hitti. Kivasti heijastaa valoakin huoneeseen.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!