3.1.2015

RAIKKAUTTA JOULUN JÄLKEEN


Kuparia ja kultaa. Marmoria ja pastelleja. 
Sinistä ja punaista. Ruusuja ja hyasintteja. 
Mummolan aarteita ja nykymuotoilua. 
Sokerittomia ja gluteenittomia reseptejä sekä norjan kielen alkeita.
Kaikkea sulavasti sekaisin.
Sopiva ripaus raikkautta aikaan jälkeen joulun.
Kuviin tallentuivat ennen kaikkea yllättävät kukkavalinnat uuden vuoden aattona. En ole ikinä kokenut ruusuja kukikseni, saati sinisiä hyasintteja. Mutta tuo kimppu, jossa kaikki on sidottu huolettomasti sekaisin. viehättää kovasti. Kiitokset kuvien kukkasista kukkakauppa Astrantian Annelle ja Minnalle! Joensuun Torikadulla (Kauppakeskus Metropol) sijaitsevassa liikkeessä on aina yhtä iloinen tunnelma asioida.
Tuollaisia marmorisia kynttilänjalkoja muistan voittaneeni joskus 20 vuotta sitten suunnistuskilpailuista. Silloin osasin niitä tuskin arvostaa, mutta onneksi syksyllä löysin yhden kirpparilta ja sen nähtyään äitini kiikutti minulle kolme lisävahvistusta mummilan kätköistä. Tänään kirpparilla kipaistessani bongasin pienen jalallisen marmoritarjottimen. Voi olla, että huomenna joudun sen hakemaan kotiin saakka. Vaikka kuinka sainkin tässä päivänä eräänä sellaisen ajatuksen, että meidän muuttoautoon ei välttämättä jää näilläkään aarteilla hirveästi tyhjää tilaa ;).


//BLOGIYHTEISTYÖ, Kukkakauppa Astrantia

14 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Niin valoisaa ja raikasta. Alkaa itselläkin mieli käydä ostamassa jotain kauniita leikkokukkia <3 Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Näiden piristysten vastapainoksi meillä on silti vielä kuusikin talossa. EN millään malltaisi sitä purkaa pois, muta huomenna viimeistään. Leikkokukista on tullut mulle jo lähes pakkomielle, piristävät aina yhtä lailla!

   Poista
 2. Ihanan valoisaa teillä. Kauniita kukkiakin, minä taas kovasti rakastan ruusuja, joten siksi tämä kimppu onkin silmiä hivelevän kaunis (ihanat väritkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on onneksi ollut valoisia talvipäiviä ja muutama viikko kun mennään eteenpäin, niin valaistuu entisestään. Talvesta minulla ei ole kiire mihinkään, mutta valoa on kyllä ikävä.

   Poista
 3. Oioi! Kaunista. Voisi itsekkin käydä ostamassa kukkia kotiin kun saa joulun siivottua pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, kukilla on kyllä erinomainen piristävä vaikutus!

   Poista
 4. Kauniita kukkia. Tykkään kovasti tuollaisista rennosti sidotuista <3
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, harmi että leikot eivät sen pidempään säily, ainakaan minun hyppysissä, vaikka kuinka niitä koitan aina virkistääkin :).

   Poista
 5. Onpa kauniita kuvia!! :) <3 Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kimppu ja kuvat. Nuo marmoriset tuikkukipot taitaa olla ainoat palkinnot jotka olen itse säilyttänyt. Muistan että olen monesti pohtinut niiden hävittämistä, kun aiemmin ne tuntui niin mummomaisilta ( : . Tarkistin niiden pikkumonojen koon joista oli puhetta tänään, ne on 16.5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tais olla yhdet tummatkin noita marmorikippoja. Missähän ne lienevät. TUmma marmorikin tuntuu olevan niin pop tällä hetkellä. Melkein jo laitoin sulle sähköpostia, että voitais ottaa ne monot, mutta juuri soitti eräs tuttu, että oli saanut meille pikkumonot kaveriltaan. Kiitos kun näit vaivaa koon tarkastamiseksi!

   Poista
 7. Ihana kevät hiipii kuvissasi! Mukavaa alkanutta vuotta ja oikein suloista loppiaista koko teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 8. Vitsi mitkä sävyt kuvissa! Tässähän itsekin yllättäen ihastuu lilaan, hyasintteihin ja ruusuihin. ;)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!