18.12.2014

EUKALYPTUSHUUMASSA


Moikka! Meillä on kulunut päivä taas vaihteeksi vatsasairasta tyttöä hoivaten. Miten näitä tauteja tuntuu tälle syksylle riittävän..?! No jos jotain iloa vatsataudista voi repiä, niin ollaankin aamuhoppujen sijaan saatu olla tämä päivä kotona askartelemassa ja tekemässä palapelejä. Viime yön jälkeen muistui myös pitkästä aikaa mieleen vauva-aikojen valvomiset ja se päässä jyskyttävä väsymys. Otinkin äsken vahingossa pikapäikkärit lastenhuoneen matolla, kun pienintä nukuttelin uneen. Niinhän siinä taisi käydä usein silloin vauva-aikanakin. Mutta kummasti piristää vartinkin unet. Siihen päälle kuppi kahvia ja pala suklaata, niin jaksaa taas ;). 

Eilisilta vierähti paketoidessa joulumuistamisia päiväkotiin sekä muille ihanille. Blogisisarien inspiroimana poimin kauppareissulla mukaani eukalyptuksen oksan, jolla saa yksinkertaiseen pakettiin mukavasti ilmettä. Yhdestä oksasta riitti hyvin yhteen helppoakin helpompaan kranssiin, koristeita paketteihin ja kynttilöihin sekä vielä maljakkoonkin. Paljon iloa kolmella ja puolella eurolla. Samantapaista jälkeä tosin syntyy myös esimerkiksi mustikanvarvuilla, kuka niitä vielä lumitilanteen mukaan metsästä löytää.Tunnelmallista torstaita!

15 kommenttia:

 1. Eukalyptuksen oksa tuo tosi kivasti väriä pakettiin. Kaunista!
  'Pikaista paranemista pienelle ja jaksamista äidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vähän jälkijunassa! Meillä tuo tauti kävi koko jengin läpi, mutta onneksi pahin kesti vain noin vuorokauden. Ja kyllä, yksinkertainen paketin koristus, mutta niin kaunis.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Täytyypä muistaa jatkossakin, että synttärilahjaankin voisi sujauttaa esim. ruusun narun väliin. Paketoiminen on aika mukavaa.

   Poista
 3. Löysin blogisi ja todella pitkän selailun jälkeen voin todeta, että tämä blogi on juuri sitä mitä olen etsinyt! ♥ Aivan ihania kuvia ja teillä on jotenkin todellla lämmin tunnelma! Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuiku! Olipa kiva, kun löysit Pastellimajaan, tervetuloa mukaan!

   Poista
 4. Eukalyptuksen tuoksu on huumaava! Todella kauniita paketteja.

  VastaaPoista
 5. Tulipa kaunis paketti ja tuo eukalyptus-kranssi on todella ihana

  VastaaPoista
 6. Kaunista teit jälleen kerran! terveiset toiselta laidalta.

  VastaaPoista
 7. Eukalyptus kestää ja on ihanan kaunis ja tyylikäs aina!
  Hurmaavat paketit ja kuvat!
  Joulun lumoa ja lämmin tuulahdus täältä oliivipuun alta!

  VastaaPoista
 8. Miten kaunis kasvi. Tuokin. <3 Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
 9. Ihanan yksinkertaista ja kaunista :) Leppoisaa joulua!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!