3.12.2014

ARJEN YLELLISYYTTÄ


Onkohan olemassa mitään ihanampaa arjen ylellisyyttä kuin puhtaat, raikkaat lakanat?

Olisipa hauska kuulla, minkälaiset pienet jutut tekevät sinun arjestasi ylellisen.

18 kommenttia:

 1. Minulle arjen ylellisyyttä ovat juurikin puhtaat lakanat (tänän vaihdoin!), oma sauna, vähän spesiaalimpi ruoka (esim. sushi), kotoisat kauneushetket (esim. kynsien lakkaaminen)... Pieniä juttuja, mutta tekevät arjesta paremman. :)

  VastaaPoista
 2. Sauna! Ehdottomasti! Sushia täytyisi tehdä useammin, täältä valmiina huonosti saa. Ja kynsiä aina suunnittelen lakkaavani ;)

  VastaaPoista
 3. Näin talviaikaan ehdottomasti kynttilät tai vasta siivottu koti. On ne puhtaat lakanatkin ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kynttilät ja kauniit pienet yksityiskohdat, mihin voi rauhassa jättää katseen huilimaan :). Ja se siivottu koti, itse laitan monesti laventelin tai greipin tuoksua vesi-imurin veteen, siinä huumaantuu monesti jo suuttimen varressa :D.

   Poista
 4. Komppaan Villa Valkoa. Kynttilät, näin ennen joulua niitä kuluu paljon. Siivottu koti ja puhtaat lakanat myös. Valkoisia lakanoita ei meiltä taida löytyä lainkaan, minä kun olen värifriikki.:)

  T. Kristiina H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen tavallaan ja värillään! Itse vielä neuroosissani silitän kaikki lakanat, ja se vielä tehostaa tuon ihanuuden vaikutusta :D. Jätin mainitsematta, näyttävät kuvissa niin ruttuisilta :D. Nyt tekisi mieli kokeilla pellavaisia, mutta a) jakavat mielipiteitä, tuntuvatko oikeasti hyvältä iholla? ja b) ovat melkosen tyyriitä.

   Poista
 5. Puhdas koti ja minullakin nuo puhtaat lakanat. Pellavalakanat on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pellavat olisi ihana saada jouluksi! Muutamalta käyttäjältä olen kuullut, että nainen tykkää, mutta mies ei suostu niissä nukkumaan :). Ottaisiko riskin :)?!

   Poista
 6. Kyllä, miten ihana onkaan hypätä puhtaisiin ja valkoisiin pellavalakanoihin lukemaan kirjaa.. ja tosiaan kynttilöitä oon polttanut nyt syksyllä lähes jatkuvasti. Ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kykenisinkin lukea kirjaa. Mulle kirjat toimivat tässä elämänvaiheessa vain ja ainoastaan unilääkkeenä. Ei tarvitse montaa riviä lukea, kun jo kirja tippuu naamalle :D. Täällä myös on taas keväällä ikkunoissa nokea, mitä pestä.

   Poista
 7. Puhtaat lakanat on kyllä yks ihanimmista <3 Ja kauniit leikkokukat maljakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Itsekin voisin sanoa olevani leikkokukkariippuvainen. Tänäänkin hain taas itsenäisyyspäivän kimpun. Niihin saa kyllä menemään useamman kympin kuussa, mutta ovat kyllä joka euron arvoisia tunnelman kohottajia. TIngin sitten mieluummin jostain muusta.

   Poista
 8. Kyllä se on kodin yleinen siisteys ja oma sauna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunaa tulen vielä kaipaamaan, kunhan Norjaan muutto koittaa. Se voi olla sitten Suomen lomilla todellista luksusta.

   Poista
 9. Kyllä juurikin puhtaat lakanat on sitä luksusta ja niihin käpertyminen on ihan parasta <3 Niin kauniita kuvia olet ottanut kauniista kodistanne :)

  VastaaPoista
 10. Täkit ja tyynyt, jotka ovat olleet koko päivän ulkoilemassa pakkasessa ja mankeloidut lakanat ❤️

  Mökö

  VastaaPoista
 11. Puhtaat lakanat ja niihin yhdistettynåä päivän pakkasessa tuultuneet vuodevaatteet (tulispa vaan pakkasta, niin saisi tämän joulusiivouksen yhteydessä toteuttaa), siivottu koti, joka tuoksuu ja näyttää puhtaalta, kynttilät, sauna, pienet kauneushetket.. Oih :). Joulua ja lomaa odotellessa!

  VastaaPoista
 12. Tyhjä pyykkikori. Unohtunut suklaakätkö.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!