7.9.2014

SYYSSUNNUNTAINA


Vietimme aurinkoista mutta kirpeää syyssunnuntaita mummolan maisemissa, sienimetsästä jäi laiha saalis, mutta mummin lihapadoilta sitäkin pulleampi vatsa. Jospa viimein pääsisin itsekin nauttimaan tästä syksystä, syksyn lapsena se on ollut aina yksi lempivuodenajoistani. Tänä vuonna syyskuu ei alkanut ihan toivomallani energisellä tavalla, mutta vielä kai ehdin kiriä kiinni syksyyn. Tämän päivän kuvat ovatkin keittiön syyspäivityksestä, ei mitään ihmeellistä tosin.Syksyn sävyjä maljakossa ja kynttilätkin on kaivettu esille. Terassilta Mastersit ja yksi muovimatosta päätyivät myöskin pesun kautta keittiöön. Marimekon kankaasta ommeltu kaitaliina muuttui pariksi keittiöpyyhkeeksi ja himmelikin sai suihkun. Pastelliset leikkuulaudat on käännetty nurinpäin ja syksyn himotuksina kulhoissa avokadot, viikunat ja suola. Näillä mennään :). 

Meillä on tällä hetkellä nolla kuumepotilasta, joten toiveikkaana taidan ryhtyä suunnittelemaan ensi viikon töitä, mukava päästä huomenna taas normiarkeen kiinni. Ensi viikonlopuksi suunnittelen visiittiä Helsinkiin. Habitarea ja kenties sisustusbloggareiden kirppistä, onko muita menijöitä?


12 kommenttia:

 1. Samoihin paikkoihin menossa. Jee! Hymyillään, jos törmätään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hymyilläänpä tosiaan ja moikataan! Täytyy toivoa, että mulla on kaikki tuulet suotuisat tän suunnitelman kanssa ja tosiaankin pääsen paikalle :)!

   Poista
  2. Ei tullut moikattua, kun aivot tajusivat vasta kymmenen sekuntia myöhemmin yhdistää piuhat, mutta ihan kuin olisitte kävelleet meitä vastaan matkalla bloggaajakirppikselle. Voiko olla, vain näinkö harhoja? Kaikkia kyllä hymyilytti. :)

   Poista
  3. Moikka! Kävelin kirpparille kaksin erään toisenkin "etsivän" kanssa, joskus puoli 11 varmaan. Ei oltu varmoja, missä paikka on, mutta löydettiin onneksi kuitenkin. Mulla tuli itse asiassa just mieleen, että oisitkohan kantanut mukanasi sellaista metallista M-kirjainta. Kävin tarkistaa blogistasi ja sieltä se löytyi. Eli tosiaan, eipä tajuttu moikata ;)! Seuraavalla kerralla sitten, ehkä loppukuun bileissä?

   Poista
  4. Haa! Osui! ;) Otetaanpa asiaksi moikata bileissä. Näkemisiin. :)

   Poista
  5. :) Näin tehdään! Vaikka itse asiassa vielä harkitsen tulevani. Riippuu, mitä pankkitili näyttää meidän syyslomareissun jälkeen ;). Todennäköisesti nollaa joka tapauksessa :).

   Poista
  6. Samaan konkurssiin vain sitten sekin reissu. ;)

   Poista
  7. No just näin, silloin on mentävä, kun tapahtuu :)!

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä ;), jätän habitaren tänä vuonna väliin kun meen jo ke sinnepäin. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ajattelinkin vielä varmistaa siun kuviot! Mukavaa viikkoa sullekin, toivottavasti et sairastunut pahemmin!!

   Poista
 3. Hei Hanna! Onnea, voitit blogini arvonnassa kaksi lippua Habitare-messuille! Vastaa meiliini ja laita osoitetietosi pikaisesti niin saadaan liput sulle! :) Terveisin Pinja Pinjacolada blogista

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!