27.8.2014

TALOHYLLYJÄ JA TRIKOO-OIVALLUKSIA


Tänään seurasin meidän kaksivuotiaan neidin pikkunukkeleikkiä lasten makkarissa ja napsin samalla muutaman sisustuskuvan. Nuket tulivat leikissä hulluksi ja niillä oli jatkuvasti avaimet hukassa. Kaksivuotias sielun peili :). Neiti A oli niin uppoutunut leikkiinsä, että koitin hillitä hihitystä ja keskityin häärimään taka-alalla kameran kanssa.

Viime kerran vilautin lasten nukkaria täällä ja lupailin lisää kuvia huoneesta. Verhot ovat edelleen ajatuksen tasolla, mutta seinälle olen saanut pari vanerista talohyllyä (Prismasta -70% :) ja sänkyjä peittää isot palat trikoota. Tilasin alkukesästä Paapiin minttua kolmiotrikoota tarkoituksenasi tehdä siitä tytöille mekot. En koskaan raaskinut silputa napakkaa mutta pehmeää kangasta ja tilasinkin vastottain saman määrän samaa kangasta vielä harmaana (okei ja vähän myös pinkkinä, jos siitä sitten niitä mekkoja tai leggareita..), ajatuksenani ommella kaksi trikoopeittoa, joissa toinen puoli minttua ja toinen harmaata. Nyt vain vielä arvon, että milläs värillä kanttailisin. Musta olisi ilmeinen valinta, vai räväyttäisikö jollain muulla? Ideoita? Trikoolakanoistahan meillä on tykätty siitä lähtien, kun niitä Marimekolle tuli myyntiin. Niinkin paljon, että tytötkään eivät suostu juuri muissa nukkumaan :). Siispä voisin kuvitella, että trikoisen päiväpeiton päällä on myös kiva köllötellä ja nukkua päikkäreitä.
Ompelusormia on syyhyttänyt töiden alettua harva se ilta, mutta olen koittanut olla aiempaa fiksumpi ja panostaa oman ajankin
kustannuksella hyviin yöuniin. Mutta ehkäpä viikonloppuna viimein.


// Vaaleanpunainen kuvissa vilahtava vaaterekki aiemman blogiyhteistyön satoa.
 Rekkejä löytyy Tulikiilan kaupasta, Joensuun Taitokorttelista.

13 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihana huone! Erityisesti tuo pilkullinen seinä hauska; onko ihan tapettia vai miten toteutettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Henna, anteeksi viivästynyt vastaus!! Pilkkuseinä on toteutettu tarroilla. Paikallisesta aseliikkeestä hankin rullan "paikkatarroja", millä ampujat paikkaavaat reikiä niissä tauluissaan :). Idea on lähtöisin muistaakseni My 2nd hand life- blogista, nykyisin Maiju Saw. Rulla maksoi muistaakseni viitisen euroa ja sillä saimme meidän seinän lisäksi pilkutettua myös naapurin lastenhuoneen.

   Poista
 3. Miten soma huone! Ja aika kiva löytö nuo talohyllyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna. Ja alehinnalla olivat ihan hyvä ostos. En varmasti ikinä olisi täydellä hankkinut. Etenkin, kun laatu oli mielestäni melko vaihtelevaa hyllyjen välillä.

   Poista
 4. Huone näyttää kyllä niiiin hienolta! Mulla oli jo tuo talohylly kerran kädessä ja olin sen ostamassa, mutta en keksinyt paikkaa ja nyt harmittaa tosi paljon!!!! Olsii pitänyt ostaa, on niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli heti mielessä paikka kahdelle, mutta ahneesti otin vielä kolmannen ja mietin, että voin antaa sen vaikka lahjaksikin, jos en sille paikkaa keksi. Tosin se löysi heti paikkansa meidän työhuoneen pöydältä.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!