5.6.2014

KIITOS JA KUMARRUS!


Teitähän on täällä jo 300 kirjautunutta lukijaa, Bloglovinissa ja Facebookissakin melkoisesti.  Erityisen paljon mieltäni lämmittävät myös kaikki ne lukuisat anonyymit seuraajat, joista tilastot päivittäin kielivät :). Tuskinpa tänne jaksaisin juttujani tallentaa, jollei teitä ihania lukijoita olisi.

Teille kaikille tasapuolisesti KIITOS ja kumarrus! 
 

Talossa leijuvaa syreenin huumaavaa tuoksua en teille voi välittää,
mutta kauneutta kuvin kuitenkin.

En ole violetti-ihminen sitten yhtään, mutta kieltämättä tuo vihreän ja violetin liitto 
valkoisella taustalla toimii.


Me vietimme päivää ystäväperheen luona maalla, Pyhäselän rannalla. Hellepäivän kunniaksi leivoin viemisiksi raparperitorttua, joka vei kielen mennessään ja toisen samanlaisen tarpeet on jo jääkaapissa odottamassa. Laitan teillekin reseptiä ja kuvia heti kun ehdin ladata kuvat koneelle. Jos vaikka innostutte perinteisestä poikkeavaa raparperiherkkua viikonlopuksi leipomaan!

PS. Kommentteihin vastailu on ihan retuperällä, mutta jokaisen olen huolella lukenut ja jokainen niistä aina yhtä paljon ilahduttaa!! Lupaan parantaa tapani heti, kun saan neiti kesäheinät unten maille.

7 kommenttia:

 1. Jipiii! Onnea upeasta lukijamäärästä♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, nämä on näitä bloggaajan rajapyykkejä :), kuten hyvin tiedät!

   Poista
 2. Hieno lukijamäärä ja kauniit kuvat taas kerran!

  VastaaPoista
 3. Hei Hanna ja upeita kuvia jälleen .... aivan tuli sireenien tuoksu nenään ..... Ihanaa lomaa sinulle ja soitelleen tapaamisajasta koska se voisi olla.. Terveiset toiselta laidalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mökille tullaan varmasti jossain vaiheessa, kun maltetaan, joten sit ainakin voidaan me piipahtaa sinun luona päiväkahvilla. Tai sit nähdään täällä kaupungissa, ollaan yhteyksissä!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!