26.6.2014

HANGON HURMAA - OSA 2


Viime postauksessa fiilistelin Hangon kallioita, nyt jatkan yhden erällisen vielä rannoilla ja sen hurmaavilla uimakopeilla, sataman houkuttelevalla ravintola- ja putiikkimiljööllä ja Silversandin rannan kauniilla auringonlaskulla. Lapset nauttivat päivän päätteeksi simpukoiden keräilystä leirintäalueen rannalla ja me parista lasillisesta kuohuvaa. Hymyilytti hiukan, kuinka saimmekaan pyörät lastattua päivän aikaan jos jonkinnäköisellä ostoskassilla, kirpparilöydöllä, rantaheinällä ja pientareen kukilla. Oli kaikin puolin melko täydellinen päivä, vaikka ei ihan uimakelit sattunutkaan.

 
  Ollapa kesäasunto Hangossa. Viihtyisin siellä vähän pidemmänkin tovin :).
 
Suomi on täynnä niin upeita paikkoja, joten vinkatkaapa ihmeessä, jos teillä on jotain helmikohteita tiedossa. Voisimme seuraavalla kerralla kokeilla muutakin, kuin Kalajokea, Raumaa, Naantalia ja Hankoa :). 


10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3
  Kyllähän tuolla viihtyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, satoi tai paistoi! Tietenkin sen paiste tuo varmasti aina vähän plussaa :).

   Poista
 2. Ihana Hanko! Mulla ei ole vinkata mitään uutta kivaa paikkaa, mutta jään kuulolle jos jollain lukijalla on helmipaikka mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on :)! Sullapa olikin aivan ihana ulkomaan vinkki, heti nousi Amsterdam-kuume potenssiin viis!

   Poista
 3. Onko Pori ja Porvoo vielä kokematta? Porissa etenkin yyteri ja kirjurinluoto ja Porvoossa Sondby, vanhakaupunki ja pellinki! :)
  Hirveää reissukuumetta pukkaa kun katselee teidän reissu kuvia. Meidän perheen karavaani starttaa ensiviikolla liikenteeseen ja kolme viikkoa olis aikaa kiertää suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Miina! Itse asiassa Pori unohtuikin tuosta listasta. Tosin sielläkin ollaan vain Yyterissä oltu surffituulten perässä, ja luulen, että samaisesta syystä sinne vielä palataan. Pori Jazzeille kuumeilen hiukan myös, ehkäpä siis Kirjurinluotoonkin joku kesä :). Porvoosta tuttua on vain vanha kaupunki, täytyypä käydä tulevan Helsingin reissun yhteydessä siellä taas päiväretkellä. Sondby ja pellinki täytyykin selvittää tuolta Porvoosta. Kiitti vinkeistä ja hyvää reissua teille, nauttikaa kolmen viikon seikkailusta! Tuossa ajassa kyllä ehtii jo kaikenlaista näkemäänkin!

   Poista
 4. Tunnelmalliset, hienot kuvat! Matkavihjeenä sanoisin että tulkaa Ahvenanmaalle. Välkommen till Åland!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahvenanmaa olisi varmasti ihan huippukohde, joskus lapsena olen siellä viimeksi käynyt. Kiitos kutsusta :)!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!