28.5.2014

SAVUMERKKEJÄ TYÖHUONEESTA


Heippahei! Tulin huikkaamaan, että täällä minä lymyilen. Työhuoneessa, läppärillä, luen ja kirjoittelen vielä vihonviimeistä koulutehtävää. Savu meinaa nousta väkisinkin korvista. Täältä työhuoneesta en olekaan juuri bloggaillut, sattuneesta syystä. Täällä on ollut aivan järkyttävä kaaos. Huoneeseen on ollut niin helppo tumpata kaikki ylimääräinen, jolle en ole keksinyt parempaakaan paikkaa. Ennen kuin sain mielenrauhan tähän kirjoitushommaan ja tieteellisen runosuoneni pulppuamaan täytyi tietenkin siivota ja vaihtaa järjestystä. No puolet huoneesta on nyt jotakuinkin kunnossa, Tikkurilan Lumi-maalia vailla. Toinen puoli on vielä inventaariota vailla. Mutta sopivasti selän takana piilossa, kun tuossa työpöydän ääressä istuskelen :). Poissa silmistä, poissa mielestä.  

Työpöytä ja tuoli ovat Valantin Lähellä-sarjaa (tuolista en itse asiassa ole varma, kun en enää muista enkä löytänyt nykyisestä tuotannostakaan. Jos siellä on joku tietäväisempi, niin infoa otan mielelläni vastaan!). Minulla kävi hyvä tuuri muutama vuosi sitten, kun Joensuun Vepsäläinen lopetti ja möi kaikki mallikappaleensa -75% alella. No jäihän näille senkin jälkeen vielä aika paljon hintaa, mutta en pystynyt ohittamaan tarjousta, etenkään kun tarvitsimme kipeästi isompaa työpöytää. String-hylly ja modernit hirvensarvet on kiinnitetty seinälle jo silloin, kun työhuone toimi esikoisemme huoneena ennen meidän makkareiden muuttoa yläkertaan. Ihan kivasti toimivat tuossa nytkin, vaikka monesti mietinkin, pitäisikö nuo sarvet siirtää pois. Matto on Gantin kylppärimallistosta ja kynäpurkit sekä roskis Esseyn. Haaveilen vastakkaiselle seinälle  vielä Stringin kirjahyllystä ja kokovalkoisesta tunnelmasta. Onneksi aina voi haaveilla :).


 

Ulkona on niin kylmä, että olen ottanut kesäkukkia sisälle suojaan. Laventelit ja tuo symppis viherkasvi löytyivät lempparikukkakaupastani Astrantiasta Joensuun keskustasta. Laventelien paikalle ajattelin hankkia jonkun valossa viihtyvän viherkasvin. Meillä ei ole tuollaisia ikkunapaikkoja kasveille kuin keittiössä, ja tuohonkaan ei koskaan käy suora auringonvalo.

No mutta nyt kirjoitushommat jatkukoon, jotta pääsisin vihdoin huomenna fiilistelemään lauantaina koittavaa kesälomaa ja keskittymään jo tänään lomalle jääneiden tyttöjen kanssa touhuiluun.

Ihanaista helatorstain aattoa teille kaikille! Tosi kiva, että jaksatte käydä täällä uskollisesti, vaikka olen tässä kuussa ollutkin vähän turhan laiska ja kiireinen bloggari. Lupaan parantaa tapani ;).
    

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No todellisuus ei oo ihan tässä ;). Mut hyvä on suunnitelma loppujenkin roinien suhteen. Ja yksityiskohdat ennen kaikkea: tänään juuri ostin kirpparilta kuparisen maljakon tuonne Stringiin :).

   Poista
 2. Kesälaiskuus täälläkin ;) Kaunista ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen työhuone. Sinulla alkaa kohta lomakin, joten rentouttavaa lomaa!

  T: Kristiina H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Tää lomahuuma on niin päällä nyt :), kiitos!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!