18.4.2014

OLOHUONEEN KEVÄTSÄVY


Meidän olohuoneen värikarttaa on viimein päivitetty kevääseen. Tänä keväänä keltainen ei tuntunut ollenkaan mieleiseltä, joten sitä meillä löytyy ainoastaan lasten askarteluista sekä ulkorappujen narsisseista. Sen sijaan olen aivan myyty lohenpunaiselle, aprikoosille, korallille, persikalle... Koralli taitaa olla meidän uusien sohvatyynyjen sävy. HAYn pitkään himoitsemani tyyny saapui meille Hullareiden sopuhinnalla. Talvella haaveilin tuota samaa tyynyä myös petroolin sävyisenä. Niin herkullisia värejä kaikki, mutta juuri nyt tuo koralli tuntui raikkaalta kevättä ja kesää ajatellen. HAYn tyynyn kaveriksi löysin sattumalta Eurokankaan pukeutumiskankaiden puolelta tuollaisen kuviollisen neuloksen, josta ompelin tänään 40x60cm tyynynpäällisen. Korallin kaverina runsaasti valkoista ja vähän särmää mustasta ja mustanruskeasta.

Millaisia kevään sävyjä teiltä löytyy, kertokaapas? Itselleni se turvallisin on ollut aina hailakka roosa, mutta nyt saivat ikivanhat roosat Linumin pellavapäälliset lähdön yläkertaan uuden väri-ihastuksen alta.






Pidemmittä puheitta, kanatortilloja huuleen ja leipomaan (näyttää olevan meidän tontuilla vielä lounaatkin rinnuksilla..). Muutamanlaista baakkelssia pitäisi vielä tänään saada aikaan. Mieli on vaihtunut jo aamusta saakka niin monta kertaa, joten nähtäväksi jää, mitä meidän huomisilla synttäreillä sitten lopulta tarjotaan :). Leppoisaa pitkänperjantain iltaa!


18 kommenttia:

  1. Kiitos samoin Katariina! Pääsiäinen on kyllä todellakin ihanaa aikaa :)!!

    VastaaPoista
  2. Hyvää pääsiäistä! Aika herkullinen väri tuo koralli.
    T. Kristiina H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai siis lohenpunainen, oli mikä oli, väri on hyvä. :D
      T. K.H.

      Poista
    2. Kiitos Kristiina! Ainakin virallisesti HAYn tuotekuvauksen mukaan tuo väri on koralli, mutta aika häilyviä on joskus nuo rajat, millä mitäkin sävyä nimitetään.Hyvää pääsiäisen jatkoa sinne teillekin!!

      Poista
  3. Ihanan näköistä teillä on! Meille on ilmaantunut tänä keväänä vaaleaa minttua sekä korallia/persikkaa. Ja vaaleankeltainenkin viehättäisi...Hyvät pääsiäiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina. Meiltä löytyy myös minttua lastenhuoneista, monesti keväisin jotain vihreän sävyä myös olkkarista. Nyt siirsin H&M:n siksakkuvioisen mintun tyynyn (alunperinkin lastenhuoneeseen tarkoitetun noiden korallien alta lasten makkariin.Ajattelin pitää värimaailman kurissa hetken :). Mutta pitkään en ilman mitään väriä yleensä ole, aina kaipaa jotain väripilkkua mustavalkoruskean sekaan. Ihanaa aurinkoista pääsiäisen jatkoa myös sulle!!

      Poista
  4. Wau, tosi ihania nuo kaikki tyynyt.:)

    VastaaPoista
  5. Kivan näköistä ja niin tykkään tuosta mustavalkoisesta tyynystä missä väri näyttää valuvan :D

    VastaaPoista
  6. Miten herkut kevätsävyt! Ja miten ihanat pastellijuhlat nuo edellisen postauksen synttärit!
    Heitin sua haasteella. Hyvää pääsiäistä!
    http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2014/04/arjen-kuvahaaste-15.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Silja Maaria! TÄytyy tulla heti kattoo tuo haaste. Arvaankin ehkä jo, mistä on kysymys :). Aurinkoista pääsiäisen jatkoa myös sinulle!!

      Poista
  7. Sinä sait tyyny hullareilta! Se on aivan IHANA! Mun on niin pakko saada tuo vielä joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alkoi työt silloin kasilta, joten valjastin äidin hommiin :D. Niin onkin ja niin jämäkkä ja tukeva selän takana. Tosi laadukkaalta vaikuttaa, eikä varmasti ihan heti löpsähdä.

      Poista
  8. No niin nyt sait tyynyn :). Samoilla väreillä mennään täälläkin.. paitsi meillä sitä on vuodenajasta riippumatta :). Ihanaa pääisiästä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Heh, meilläkin on kyllä monesti talvellakin hailakoita kevään sävyjä :). Mutta korallia ei oo ollut vielä koskaan. JOssain vaiheessa mulle tuli tuosta väristä vielä mieleen vanhojentanssipuvut 1990-luvulta :). Iloista pääsiäisen jatkoa sinne teillekin!!

      Poista
  9. Ihanat kevät värit teillä :) Itsekkin olen ihastellut tänä keväänä noita korallin ja lohenpunaisia sisustustyynyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arna!! Nuo värit on kyllä todella raikkaita, tykkään kovasti.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!