15.4.2014

NEITI VIISVEEN JUHLAJÄRJESTELYJÄ

 
Viisi vuotta sitten Lindan nimipäivänä meille syntyi maailman ihanin Linda. Tänään on siis vietetty esikoisemme syntymäpäivää, varsin arkisissa merkeissä tosin. Aamulla synttärisankari sai kaurapuuronsa kynttilällä ja sokerikuorrutuksella. Synttäribonuksena myös lelut saivat olla poikkeuksellisesti ruokapöydässä :). Töiden ja päiväkotien päälle neiti kuvataidekouluun ja itse ostamaan kärryllinen karkkia, jäätelöä ja sipsiä huomisen kaverisynttäreille. Jotakin ehdittiin myös väkerrellä koristeeksi kattaukseen.
 
Tässäpä pientä kollaasia meidän päivästä, nyt jatkuu operaatio pieleen menneiden kuppikakkujen taikominen täytekakuksi, SIMSALABIM!
 
 
 
 
"Kuka haluaa pyyhkiä pölyt? Isi imuroi ja äiti pyyhkii pölyt! Äiti myös leipoo kakut ja isi puhaltaa ilmapallot! ONKO SELVÄ?!" -Linda 5v, joka tuossa yhdessä kuvassa kynä sauhuten kirjoittaa tehtävälistaa. Kehen lie tullut..?
 
Kiitollisena ja onnellisena tuosta topakasta tyttösestä! Tarkempaa juhlaraporttia seuraa myöhemmin tällä viikolla, siihen saakka moikka!
 
 

16 kommenttia:

 1. Oijoi, nuo vaahtokarkit näyttävät herkullisilta. Missä ne on dipattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat myös herkullisen makuisia ;), pakkohan ne oli koemaistaa! Ihan vain sulassa maitosuklaassa. Hetken pidin jääkaapissa, että suklaa jähmettyisi nopeammin. Huomenna sitten tarjolle tikun nokkaan.

   Poista
 2. Ihana pikku juhlanjärjestäjä!!! ❤ Ja teidän juhlat kyllä näyttää upeille!! Innolla odottaen lisää kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3. Huh. On ollut isommat ja pienet neidit täällä melkoisen tohkeissaan viime päivät. Tänään saimme kaveripirskeet pidettyä ja lauantaina sitten vielä vähän pienemmällä suku- ja kummiporukalla. Lastenjuhlia on IHANA järjestää!!

   Poista
 3. Johtaja-ainesta! Onnea sankarille!

  VastaaPoista
 4. Onnitteluja koko suloiselle sakille!

  VastaaPoista
 5. Onnea ihanalle pienelle ihmiselle!

  VastaaPoista
 6. Mulla ois luvassa pieleen menneen täytekakkupohjan taikominen, joksikin muuksi herkuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sinä teet niistä sitten kuppikakkuja :)! Onnea taikoihin!

   Poista
 7. Onnea synttärityttö !!! Ja ihanaa pääsiäistä, me ajellaan lapsen luokse katsomaan lapsenlapsia.. Terkut toiselta laidalta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärityttö kiittää, on leikkinyt päikkärin jälkeen koko päivän eilen saamilla lahjoillaan. Hyvää pääsiäistä myös teille, turvallista matkaa!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!