28.4.2014

KIINTEISTÖKUNINGATTEREN ELÄMÄÄ


Heippa! Otsikko antaa vähän turhan ruusuisen kuvan tästä päivästä. Täällä nimittäin sairastellaan kolmen tytön voimin ja saatiin terkkarillekin oikein kimppa-aika (se vasta mielenkiintoinen reissu olikin...). Oma ääni on välillä kateissa kokonaan ja välillä se sentään vähän pihisee. Kamala kurkkukipu jo neljättä päivää ja tänään sain kehotuksen välttää puhetta ainakin kolme seuraavaa päivää. Ei siis asiaa opettajan hommiin, mutta ei ihan helppoa ole täällä kotonakaan olla puhumatta, varsinkin noilla kahdella pienemmällä tyttösellä tuntuu taudinkuvasta huolimatta juttua riittävän. Puran siis puhepatoumiani hetken tälläkin foorumilla.

Saikkupäivästä johtuen tänään on ollut aikaa ottaa rennosti ja säkkituolissa makoillessa, puhelimen muistia läpikäydessäni silmiin osui muutama kuva taannoiselta asuntoesittelykeikalta veljeni asunnolta. Veli perheineen muutti jo viime syksynä toiselle paikkakunnalle ja heidän asunnon myyntinsä lankesi minun vastuulleni. Ja tiedättekös, mitä tälläinen yksityiskohtien kanssa hifistelijä tekee juuri ennen näyttöä? Kaivelee kaappeja ja löytää sieltä aivan liian kauniita yksityiskohtia kaapissa pidettäväksi. Niistä syntyikin pikaisesti pieni coffee table olkkarin nojatuolin ääreen :).
Kännykkäkuvissa on hauska tumma tunnelma, vaikka päivä ja asunto olivat mitä valoisimmat. Pidän kyllä kovasti tuon asunnon paikoin tummasta ilmeestä, vaikka omaan kotiin suosinkin varman päälle pelaajana aina vaaleita ratkaisuja. Ja tuo taulu!! Rontit menivät teettämään itselleen sellaisen, josta olen itsekin monta vuotta haaveillut, mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Se Matterhorn, jonka juurella asustelin kymmenen vuotta sitten. Ehkä salaa toivon, että heidän uudesta asunnostaan ei löytyisi sopivaa seinää taululle ja kiinteistökuningatar pääsisi taulusta jaolle. Peukut pystyyn!

PS. Oottepa ihanasti osallistuneet edellisen postauksen tyynyjen arvontaan. Ootte niin ihania, että tekisi mieli väsätä useampi tyyny arvottavaksi. Odotin noin viittä osanottajaa :).

6 kommenttia:

 1. Onpas upea taulu, toivotaan juu, että se päätyy kiinteistökuningattaren seinälle ; )
  Ja hus hus kaikille pöpöille! Miksi niiden aina pitääkin keväällä iskeä kimppuun, pöh!
  Ne sun itse tehdyt tyynyt on niin kauniit, että nyt menen heti osallistumaan arvontaan : )
  Leppoisaa vappuviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on mukavasti kertynyt poissaoloja vähän joka viikolle viimeisimpien kolmen viikon aikana, omasta tai lasten sairastamisesta johtuen :(. Eihän näille tietysti mitään voi, muta alkaa kyllä jo pänniä. Nyt on erityisen inhottava vaiva. En muistanutkaan miltä tuntuu olla näin kovassa kurkkukivussa.

   Poista
  2. Ja kiitos samoin teille sinne mukavaa vappuilua! Käyhän rustaamassa oma arpalipukkeesi kekoon ;)

   Poista
 2. Ihana tunnelma! Voithan aina vaihtaa päivätyön kiinteistövälitykseen. :)

  Pikaista paranemista teidän poppoolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin hoitaa tuota stailauspuolta mielellään. Ja aina voin lämpimikseni haastellakin. Jakkutakki, tekokynnet ja nahkahanskat vain puuttuvat :). Kiitos kaunis, voi kun meniskin pikana tämä tauti ohi!

   Poista
 3. Nyt on kyllä monenlaista tautia liikkeellä! Täällä kurkkukipu on vaivannut jo kolme vko!!!! Toivottavasti siellä ollaan jo terveempiä! Hyvää vappua!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!