19.3.2014

LEIVOTUTTAA


Niin vietävästi nimittäin. 
Siispä tähän iltaan pientä kuva-arvoitusta siitä, mitä Hannan leipomossa seuraavaksi syntyy.
Tyttösten synttärirumbakin lähestyy, kuukauden päästä juhlitaan taas kahden uuden ikävuoden edestä.
Ja koska edellisistä kekkereistä on aikaa vuosi, tämä mamma ei malta odottaa, että pääsee taas vähän askartelemaan ja leipomaan. 
Matkakuviahan minun piti, kunnes tajusin, että ovat muuten kaikki miehen koneelle tallennettu ja näyttää kesälomalainen ottaneen niin rennon asennon sohvasta koneensa kanssa leffaa katsellen, etten tohdi häntä asialla vaivata. Manana manana. Ehkäpä saan hikaroitua siis itsekin parit kirjontanäytteet vielä tänä iltana portfolioon. Minusta on kuoriutunut opintojen aikana varsinainen ristipistomummo, mitä en tietenkään aiemmin missään nimessä myönnä olleeni ;). Las Palmasissakin tuli shoppailtua vain kirjontalankoja :)... Hommiin siis!

6 kommenttia:

 1. Jaahas, jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä tuleman pitää :) Minua on nimittäin juurikin tuo Vahen Cookie Mix kiehtonut mutta en ole vielä tohtinut ostaa... Se taannoin ostamani saman tyypin suklaalevite (mikä nyt olikaan) ei vastannut ollenkaan odotuksia :( Silti haaveilen hankkivani tuota sarjaa muutaman erilaisen suolan yms.

  Leppoisaa keskiviikkoiltaa, mä täällä yritän lepuuttaa selkääni (on pahus ollutkin tänään taas ai-van jumissa :( ) Vampyyripäiväkirjoja odotellessa... mistä tulikin mieleeni, että heitin minäkin sua juurikin eilen haasteella - huomasin tosin että Heinikin oli jo viskannut sulle saman haasteen mutta eipä tuo haitanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo cookie mix odotellut jo aikansa tuota muottia, jonka sain ennen lomaa vihdoin itselleni. Vaikka periaatteessa oon sitä mieltä, että tuollaiset mixit pystyy itsekin sekoittelemaan tai ainakin sinnepäin, niin ovat kyllä niin ihania pakkauksia jo ihan koristuksenakin, että pakkohan se oli testiin hankkia.

   Minä taas oon ollut ihan jumissa eilisestä salitreenistä, neljän viikon tauon jälkeen (tauti+reissu) meinaa vähän kangistaa. Ei juoksulenkkien ohella tehdyt parit pumpit ja jumpat nyt ihan tainneet salia reissussa korvata. Liikeradat tuntui niin vierailta eilen. Mutta jospa sitä nopeasti taas uuteen vireeseen löytäisi. Kiitos vaan haasteesta, oli sen verran iisit kysymykset, että enköhän minäkin pysty pitkästä aikaa tuollaisen toteuttamaan :).

   Samoin sinne, leppoisaa iltaa! Mulla se menee neulaa heilutellen :)! Täytyis varmaan itsekin alkaa seurata telkkarista jotain, ei hajuakaan mistään hyvistä sarjoista.

   Poista
 2. Ihana kun jaksat leipoa! Minä olen sellainen synttäreilleleipoja, eli kaksi kertaa vuodessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tavallaan :)! Oon koittanut vähän hillitä leipomista, ettei tulis syötyä ihan niin jatkuvasti makeaa.

   Poista
 3. Kiva blogi täällä, liityin lukijaksi :)
  Omassa blogissani on nyt arvonta, tervetuloa osallistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi Katariina! Taidankin tulla nyt heti vastavierailulle.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!