23.2.2014

LÄMPÖTILOJA


Tulin teitä pikaiseen moikkaamaan, kun blogiin saakka ei ole viime päivinä riittänyt aika eikä puhti. Viikonlopun opinnot selvitin kunnialla, joten sain itseltäni luvan suunnata ajatukset kohti ensi viikonloppua ja tulevaa lomaa. Kahlasin tässä joutessani viimevuotisia lomakuvia läpi, koska suuntaamme talvilomalla taas pariksi viikoksi Kanarialle. Sinnehän meidän ei koskaan pitänyt matkustaa, mutta niinpä vain mennään jo toista kertaa peräkkäin koko poppoo, miehellä jopa jo kolmas kerta samassa paikassa. Ennen kaikkea surffit siellä miestä koukuttaa, mutta myös suht lyhyt lento, mukava lapsiperheystävällinen paikka ja aktiivilomailuun inhimilliset lämpötilatkin houkuttaa. Tuo kollaasin lämpötila on tosin kuumemittarista katsottua, reissukuumeen lisäksi täällä on nimittäin noussut ihan oikeakin kuume, joten ainakin alkuviikko täytyy pyhittää viltin alla niiskutukseen. Pari viikkoa tässä on mentykin jo buranan voimalla, kun en ole ottanut olosta selvää. Nyt täytyy toivoa, että ollaan kaikki kuosissa viimeistään ensi viikonloppuna. Lapset ovat jo ihan lähtökuopissaan, Amandakin (1v 10kk) on tomerana menossa "uimaan epsaniaan" kun kerta isosiskokin. Viime vuonna rääpäle ei tainnut vielä edes kontata, joten tänä vuonna riittää varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita senkin edestä.

Osa Suomeahan taitaa olla talvilomaillut jo kuluneen viikon, mutta vielä ehdin toivottaa hyvää talvilomaa tulevien viikkojen lomalaisille! Pysykäähän terveinä!!


8 kommenttia:

 1. Hauskaa lomaa! Parantukaa ensin. Minä vielä poden kuumetta, veto poissa ...
  Terkuin Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Tätä tuntuu olevan nyt liikkeellä. TÄnään sain toisen bassokurkun itselleni kaveriksi..

   Poista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! Toivottavasti tauti hellittää ennen matkaa!

  T: Kristiina H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kristiina! Parempaan päin täällä EHKÄ ollaan jo menossa, tänään tosin pidin Amandan kotona, kun ei sekään täysin terve tunnu olevan..

   Poista
 3. Heippa! Toivottavasti ehditte toipuilla ennen matkaa. Me taidettiin olla tuoss samassa kohteessa kuin te, kuvista päätellen. Aivan ihana paikka olla lasten kanssa ja varmasti surffausta ajatellen mahtavat mainingit. Nauttikaa, mekin aiotaan ensi tammikuussa mennä tuonne uudestaan, oli niin onnistunut loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari! Peukut on pystyssä täällä tuon paranemisen suhteen. Meistä myös mahtava paikka olla lasten kanssa ja tänä vuonnakin ollaan vuokrattu auto koko ajaksi, että päästään myös liikkumaan Las Palmasiin, dyyneille, vuorille jne. Eipä tullutkan Joonan kanssa puheeksi koulussa, missä päin olitte olleet.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!