17.1.2014

PISARAPROJEKTISTA


Heissan! Perjantaita jo mennään, vaikka itse elän vasta tiistaita. Työviikko jäi lyhyenlännäksi parin kotipäivän jälkeen ja päiväjärjestys on sitä myöten aivan sekaisin. Mulla piti olla itse asiassa viikonloppuopintoja, mutta nekin peruuntuivat. Ei siis mitään järkevää suunnitelmaa viikonlopuksi. Mutta ei kai aina tarvitsekaan. Lenkkeily ja kotoilu riittäköön. Ja näpertelykuumetta on havaittavissa, joten enköhän minä tekemistä keksi.

Viikolla valmistelin iltaisin muutamia koulutehtäviä ja tuli samalla mieleen, etten ole koskaan muistanut kertoa täällä, kuinka siinä syksyisessä pisaraprojektissa kävi. Muistatteko vielä tämän jutun?No eihän se ihan suunnitelmien mukaan mennyt, litoposterikaaviot oikuttelivat, enkä uskaltanut painaa kahta väriä enempää päällekkäin. Valmista kangastakin sain loppujen lopuksi melko vähän. Niin vähän, etten ole osannut päättää, mihin sen käyttäisin. Sen verran kankaasta kuitenkin uskalsin silputa, että ompelin siitä tuollaisen nipsupussukan. Nyt pitäisi sitten vielä raaskia ottaa se käyttöön. Projekti jäi sen verran kaivelemaan, että kutkuttaisi uusia yritys vähän varmemmin ottein. Yhden aivan kuningatarajatuksen sain tänään samaiseen aiheeseen liittyen. Se täytyy ehkä toteuttaa jo tänä viikonloppuna ja rikkoa pikkiriikkisen sitä ostolakkoa :).


Kuvissa vilahtavat myös ne vihdoin ja viimein saadut uudet rillit*, joiden valinnan vaikeutta kipuilin joulukuun alussa. Nyt sitten totuttelen hiukan edellisiä naisellisimpiin versioihin. Tykkään kyllä. Mutta hei, nyt riennän viemään esikoista futistreeneihin ja hilppasen itse samalla lenkille. Pisarapainotteisesta postauksesta huolimatta toivotan sinulle pirtsakkaa talvista viikonloppua!!


*Blogiyhteistyössä Instrumentarium
4 kommenttia:

 1. Tuollaiset yllättävät vapaat hetkethän ovat aivan parhautta! Oi nauti :)

  VastaaPoista
 2. Hei ja pirtsakkaa pakkasta sullekin. Ihana nipsupussukka! Mullakin on odottanut pari pussukkaa ompelua vaille. Onneksi saajat ei tiedä, muuten olis jo huomautus tullut. Aika on mennyt kortien kanssa. Tarja

  VastaaPoista
 3. Tosi mageet rillit! :) Ja pussukka myös, itse olen vain harmikseni syntynyt askartelupeukalo keskellä kämmentä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois, kyllä se peukalo sieltä oikein kovasti halutessa löytyy paikalleen. Ja joo rilleistä pidän kovasti itsekin, ennen kaikkea maailma näyttää paljon kirkkaammalta niiden läpi.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!