26.12.2013

PYJAMAPÄIVÄ


Huhuu! Ollaanko siellä vielä yhdessä koossa?! Joulunpyhät on pian takanapäin ja mulle ainakin tämä yltäkylläisyys alkaa pikkuhiljaa riittämään. Itse asiassa tänään syötiin jo ihan muuta kuin kinkkua. Eilisiltana kotiuduimme mummolareissuiltamme. Aatto ja joulupäivä meni lasten jännitystä seuraten, joululauluja kuunnellen, syöden ja mökkisaunassa rentoutuen. Perin kummallinen joulusää vallitsi täällä idässäkin, vesisadetta ja sumua, lunta tosin vielä jonkin verran. Tänään ollaan sitten hengailtu lähestulkoon koko päivä yökkäreissä, pelailtu, rakennettu legoja ja palapelejä, katseltu lastenohjelmia luettu ja tanssittu ihan omat tapsantanssit. Sen verran me vanhukset vaihdettiin vaatetta, että minä kipaisin naapurin kanssa lenkillä ja mies salilla. Tytöt olivat vähän turhankin vauhdissaan, ei tunnu kolmen vuoden ikäero juuri missään - mitä isompi edellä, sitä pienempi perässä. Nauttivat niin täysillä kiireettömyydestä ja huomiosta.

Mummolareissuilla loppui kamerasta  perinteikkäästi akku jo alkumetreillä ja kuvasaldo siis melko nolla, mutta tässä muutama rakeinen pikaräpsy meidän kodin joulutunnelmista. Pimeä yllätti taas tänäänkin liian aikaisin.
 

Nyt jos vielä parit konvehdit ;) ja Ally McBealit.
Onpa ihanaa olla lomalla.13 kommenttia:

 1. :D sama ajatus.. josko parit konvehdit ja joku hömppäohjelma... tosin mulla aamulla kahdeksaksi töihin meno mutta silti... kyllä sitä yhden perjantain töissä jaksaa vaikka viettäisi vielä muutaman tunnin tätä tapaninpäivää ;)

  Ihanan tunnelmallista teillä siellä Pastellimajassa! Leppoisaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mutta onneksi me Marja ollaan lenkkeilty ;)! Ja jaksaa jaksaa, kun pääsee heti taas viikonlopuksi huilimaan! Meillä myös koittaa sikäli arki, että mies menee aamulla töihin. Täytyy keksiä tyttöjen kanssa jotain hauskaa ja unohtaa tuo kurja keli. Nautinnollisia hetkiä sinne konvehtien ja hömppien pariin :) ja työniloa huomiseksi!

  VastaaPoista
 3. Onko osa noista herkuista vielä syömättä? taidan hiipiä sinne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän tuohon oisin uskaltanut valehdella!? Että vieraat söivät. Juu, suurin osa meni ihan omaan kankkuun. Jäljellä nolla :)

   Poista
 4. Meillä on vielä tarkoitus tänään syödä jouluruokia, mutta sitten jo huomenna tehdään kinkun lopusta pizzaa, joka varmasti jo maistuukin hyvältä jouluruokien jälkeen. Kotonanne on niin kaunista ja hillityn ihanasti jouluista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! Halusinkin pitää ilmeen värimaailmaltaan hillittynä. Mitä nyt yksi tonttu karkaili välillä punastuttamaan eloa lastenhuoneen puolelta ;), siellä sitten onkin väriä ihan eri sfääreistä nähtävillä :). Joulumieltä siis vielä riittää, vaikka ruokapuoli onkin jo vaihdettu arkisempaan.

   Poista
 5. Hei Krisse

  Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät? Olisi kiva tietää.
  Kiittäen
  Eija

  VastaaPoista
 6. Hei Krisse

  Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät? Olisi kiva tietää.
  Kiittäen
  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoititkohan Eija nyt minua vai Krisseä? Mulla käytössä photoscape. Anteeksi, hiukan viipyi vastaaminen.

   Poista
 7. Kaunis joululook kodillanne, tykkään hirmuisesti! Nuo kaksi Eamesia vierekkäin aiheuttavat kuolausreaktion ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Ja TÄNÄÄN vasta kannoin kuusen ulos, elo toisin sanoen NYT RIITTI :). Eamesit kuolatuttavat täälläkin yhä, joten siitä päätellen olivat kelpo ostos, hehe.

   Poista
 8. Aivan mielettömän kotoisa ja kaunis tunnelma. Melkein voi tuoksuttaa kuusen tuoksun tänne ruudun toiselle puolelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Image! Kuusi ei kyllä tosin enää tänään tuoksunut vaan kuului, ropina vain kävi, kun sain sen vihdoin kannettua ulos. Meidän joulu loppu siis vasta nyt.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!