2.12.2013

MAANANTAI-ILLAN ILLUUSIOKynttilänvaloa, lämmin glögilasi, sauna lämpimänä, suklaata ja sisustuslehtiä? 
Juu ei: spinningin jälkeinen väsymys, palautusjuoma, siellä täällä lojuvia tavaroita ja kodinhoitohuoneellinen silitettävää pyykkiä. Kynttilänvalossa kaikki sujuu kuitenkin mukavammin. Reipas aloitus viikolle, hyvä minä! 

Voi kun tuo talven maa tuolla ulkona säilyisi: kymmenisen senttiä lunta ja saman verran pakkasta.
Tunnelmallista alkanutta viikkoa! 

PS. Joko kävit osallistumassa arvontaan?10 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma tuossa ekassa kuvassa♥ Monesti kynttilät pelastaa kauneudellaan pienen kaaoksenkin keskeltä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kynttilät ovat pelastaneet meillä jo aika monta arjen kaaosta tänäkin syksynä.

   Poista
 2. Tuo ensimmäinen kuvaus sopisi mun maanantai-iltaan tällä hetkellä paremmin, vaikkakin mieluummin melkein valitsisin sen spinningin ja hujan hajan olevan kodin, mutta, ah niin ihanan, urheilun jälkeisen raukeuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat vaihtoehdot on hyviä, jos vain muistaa tasaisesti toteuttaa molempia :).

   Poista
 3. Hih, kuulostaapa tutulta normiarjelta ;)..(nimimerkillä kahden 9- ja 12- vee lasten äiti)Onneksi tosiaan voi sammuttaa valot, ja sytyttää kynttilät ja keskittyä niihin (vaikka sitä suklaata ja sisustuslehtiä ei just sillä hetkellä ehtisikään mahduttaa samaan hetkeen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että arjen myllytyksessä ei aina ehdi eikä jaksa pitää paikkoja tiptop, eikä onneksi ole tarkoituskaan. Tosin pientä tai suurempaa kaaosta kestän melko hyvin vain sen pari päivää, sitten monesti kilahtaa ja on pakko tehdä asialle jotain, vaikka sitten yömyöhään..

   Poista
 4. Valojen sammuttamisella saa tosiaan mukavasti epäsiistit paikat piiloon ja ei muuta kuin kynttilänliekkiä tuijottamaan.

  -Miessisustaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä juuri näin. Siinä yksi talven hyvä puoli, kaaoksen saa kaamosaikaan siis helposti piiloon! Erityisesti mieltäni lämmittää miehinen kommentti täällä blogissa, kiitos siitä :)!

   Poista
 5. Käytän ihan samaa mielenhuijauskikkaa: himmennän valot ja sytytän kynttilät töiden jälkeen, jolloin tulee heti rauhallisempi ja vähemmän ankea fiilis vaikka joutuisikin tekemään arkisia askareita (eikä näy pölyt). Tosi kaunista ja tunnelmallista teillä ja ihana Nappula-kokoelma! Aivan koukussa -haasteesi kiersi minullekin asti. :) http://homevialaura.com/2013/12/05/haaste-aivan-koukussa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, ehdinkin haasteesi jo kurkkaamaan nopeasti, tulen vielä paremmalla ajalla uudelleen. Kiva juttu, kun toteutit sen!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!