15.11.2013

GAALAKELPOINEN


Tiedä sitä sitten, että olenko, kun en tälläisillä kekkereillä koskaan ole ollut, mutta näillä mennään. Yritystä on ollut ainakin ilmoilla, kaikki ihan brand new ja tulevat olemaan pitkäikäisiä rakkauksia, tiedän sen jo nyt. Viikonloppuna siis juhlitaan Indiedaysin blogigaalassa ja tavataan toivottavasti monen monta tuttavutta sieltä ruudun takaa. Ja vaikka tuntuukin, että poistun täysin omalta mukavuusalueeltani, niin silläkin kustannuksella on kutkuttavan kivaa päästä matkaan Heinin kanssa ja henkäistä hetki arjen pyörityksen keskellä. Reissua varjostaa ainoastaan se, että Finnair ei ymmärtänyt tämän marraskuisen kohokohdan vakavuutta ja perui lentomme ihan tuosta vaan. Katsotaanpa siis kulkeeko VR. Pitäkäähän peukkuja ettei mene liftipeliksi!

Ihanaa viikonloppua jokaikiselle ihanaiselle siellä!

Ja minä kun kuvittelin olevani tyttö, joka ei koskaan pukeudu mustaan ja
joka ei myöskään koskaan tee tänne asupäivityksiä...
Tässä sitä ollaan.


26 kommenttia:

 1. Vau, siis tuo mekko on IHANA!! Mikä mistä milloin?! Tuollaisen haluan seuraaviin juhliin! Clutch myös napakymppi. Toivottavasti nähdään juhlissa! Mulle ekat laatuaan ja kieltämättä jännittää hurjasti.. eniten tavata kaikkia muita ihania bloggaajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Viihdyin siinä kyllä niin hyvin. Hankin mekon paikallisesta vaateliikkeestä ja merkki on Apanage (never heard!). Olipas kiva nähdä sinua päivällä, harmi kun ei illalla enää törmätty!

   Poista
 2. Kaunis mekko! Taitaa tuo musta olla illan väri. Hih. Tai ainakin tää täällä näyttää olevan päästä varpaisiin mustissaan. Jos sitä vaikka kynsiin sipaisis punaa ja huuliin myös :) Huomiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä setti oli :), sulla ja mulla! Oli niin kiva nähdä!

   Poista
 3. Ihana asu! Mustissa mennään täälläkin... ja jänskättää!

  VastaaPoista
 4. Oi, nätti mekko. Kyllä siinä kelpaa huomena juhlia. Oma mekko on niin pois mukavuusalueelta-tyyppinen että ihan jännitää miten osaan sen kanssa olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Juhlissa näkyi kyllä toinen toistaan ihanempia mekkoja ja niiden kantajia, olipas ilo olla mukana!

   Poista
 5. Kaunis mekko! En ole yhtään mekkoihminen, mutta tommosta voisin jopa harkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Ensimmäinen musta laatuaan myös mulla.

   Poista
 6. Minustakin mekkomon ihana! Ihania juhlia teille!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula, hauska blogipäivä takana ja nyt arvatenkin väsyttää ihan liikaa! Teilläkin oli ollut mukavannäköinen päivä J-kylässä.

   Poista
 7. Oli pakko tulla kurkkaamaan kun AnuElina vinkkasi saman kylän tyttöjen blogeista ja voi hyvänen aika miten kauniin blogin löysinkään. Rupesin heti lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan!! Vastavierailulle samantien... :)

   Poista
 8. Olipa kiva tavata! Ja oikein gaalakelpoinen olit :)

  VastaaPoista
 9. Sä olit niin tyrmäävä ilmestys ja oli aivan ihanaa nähdä vihdoin. <3
  Kiitos mukavasta illasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana IMAGE! Oliskos ilta voinut mennä hienommin kun oli noin rempseää seuraa :).

   Poista
 10. Tuo mekko oli kyllä myös livenä ihan huippu! Katselin sitä täällä jo ennen kekkereitäkin :) Oli kiva törmätä kasvotusten kanssasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jutta!! Niin olikin. Enpäs olisi sinua varmasti tuossa kommentin vieressä näkyvän kuvan perusteella juhlissa tunnistanut, kun sulla oli lasit ja tukka eri lailla :). Mutta kiva oli tosiaan tavata!

   Poista
 11. Osaan niin kuvitella Hanna, että olet ollu jumalaisen kaunis tuo mekko päällä! Ihana! Ihan paras jos löytää paikallisen liikkeen, joka myy erikoisuuksia. Itellä oli Kuopiossa sellanen, Oulusta en ole löytäny vastaavaa. Lähti mekko jos toinen mukaan. Tv serkkusi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos serkkurakas! Jumalaisuudesta en tiedä, tuossa mekossa moni muukin varmasti kaunistuisi. On niin ihana näin subjektiivisestakin mielipiteestä tarkasteltuna ;). Onneksi meillä on edes yksi laadukas vaateliike kaupungissa ketjujen lisäksi.

   Poista
 12. Moi Hanna! En tiedä huomasinko sanoa, mutta kiinnitin mekkoosi ihan erityistä huomiota. Klassinen, mutta kuitenkin kivalla twistillä, aivan täydellinen rimpsuhelmoineen. :) Oli kiva tavata, onneksi pääsitte paikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura! Kiitos kaunis, itsellekin siitä tuli klassinen vaikutelma vaikka helma olikin hörhellystä täynnä :). Vaikka lento peruttiinkin, niin saatiin onneksi vaihdettua toiseen lentoon. Olipas kiva nähdä, vaikkakin pikaiseen!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!