10.7.2013

KESÄINEN COLESLAW



Moikka!

Lupailin viikonlopun coleslaw-reseptiä.
Resepti on Sara La Fountainin Passion for Food -kirjasta ja
sopii mainiosti grilliherkkujen lisukkeeksi.
Coleslawssa maistuu kesä.
Itse taidan laittaa vielä yhden rivin retiisiä tulemaan,
jos onnistuisin saamaan seuraavaan salaattiin omien retiisien lisäksi myös porkkanat kypsiksi.

Täällä jatketaan ruuvaus- ja sähköinsinsinöörileikkiä,
ihan tosi kivoja juttuja tiedossa loppuviikoksi!!!
Pysykäähän kanavalla!





KESÄINEN COLESLAW


 TARVITSET:

4-5 rkl majoneesia
2 tl inkivääriä, raastettuna
1 tl valkosipulia, raastettuna
1/2 limen mehu
1 rkl hunajaa
1/2 kaalia, suikaloituna 
6-8 pikkuporkkanoita, ohuina suikaleina ja ryöpättynä
8 retiisiä, ohuina viipaleina
50g sokeriherneitä, suikaleina
suolaa ja mustapippuria

*****
Sekoita kulhossa majoneesi, inkivääri, valkosipuli, limen mehu ja hunaja.
Lisää joukkoon kaalisuikaleet, porkkana- ja retiisiviipaleet sekä sokerihernesuikaleet.
Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

Hannan huomio: Älä säästele inkiväärissä, valkosipulissa, limessä, hunajassa, suolassa ja pippurissa.
Maku laimenee salaatin vetäytyessä.


2 kommenttia:

  1. Onko salaatti parasta juuri tehtynä, vähän tekeytyneenä, entäpä kuinka kauan säilyy syötävänä? Kiitti ohjeesta, täytyypi testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antaisin sen hetken maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. En kyllä osaa sanoa, kuinka kauan säilyy. Itse en majoneesipohjaista kyllä kahta päivää pidempään jääkaapissa hautoisi. Suosittelen testaamaan :)!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!