12.8.2017

KP INTERIORS - UUSI SISUSTUSLIIKE JOENSUUSSA


Vaikka päivät ovat olleet vielä ihanan kesäisiä, niin iltaisin voi aavistaa ilmassa jo vähän syksyä. Pimenevät illat saavat mielen jo hetkittäin kiirehtimään syksyisiin kynttilälyhtyihin ja lämpöisiin tekstiileihin. Meillä ainakin uuteen kotiin tarvitaan yhtä sun toista, ettei syksyn tunnelma jää turhan kalseaksi. Jotain pientä ekstraa tunnelmaa tuomaan. Piipahdin tässä päivänä eräänä Joensuun keskustaan keväällä avatussa uudessa sisustusliikkeessä, KP Interiorsissa. HB Homestakin tuttu sisustussuunnittelija Kirsi Puharinen on luonut Kauppakeskus Metropolin alakertaan ihanan harmonisen tummanpuhuvan sisustuskeitaan, jossa on mukava pyörähtää kaupunkireissulla sisustusinspiraatiota etsimässä. Kotimaisuus, kierrätysmateriaalit, hillityt värisävyt ja koiraystävällisyys kuuluvat KP Interiorsin ideologiaan. Ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyys! Vaikka hyllyt eivät pullistele pastellisävyisistä tekstiileistä, niitäkin on mahdollista saada tilattua, kun vain hoksaa avata suunsa ja kysyä vaihtoehtoja. Nyt on minunkin aloitteestani eräs vaaleanpunainen tekstiilikappale matkalla liikkeeseen. Kotimaisuuden Kirsi kertoo olevan oman yrityksensä arvomaailmassa erityisen tärkeä ja pyrkimyksenä on lisätä kotimaisten tuotteiden valikoimaa entistä suuremmaksi. Hyvänä esimerkkinä KP Interiorsin kotimaisesta valikoimasta on kotispa-tuotteiden tuore maailmalle tähtäävä brändi Luin Spa.


Ihan mahtavaa, että Joensuussa kaikki liikkeet eivät laita lappua luukulle vaan löytyy uusia innokkaita yrittäjiä. Kivijalkaliikkeessä asiointi tuo ostohetkeen aivan eri sävyn kuin nettikaupoissa surffailu. Kun vain muistaisimme käyttää oman alueen kivijalkakauppojen palveluja enemmän!

Meidänkin kotiin on jo muutama tuote KP Interiorsin valikoimasta päätynyt ja pari uutta juttua on syksyyn liittyen jo mielessä. Niistä lisää tuonnempana.///A lovely new interior shop in my home town.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!