4.8.2017

IDYLLINEN KYYHKYLÄN KARTANO


Hei huomenta! Keräilen tässä motivaatiota taas tauon jälkeen tarttua ulkomaalipensseliin ja tässä aivan tarpeettomalla ylimääräisellä kahvikupillisella istuskellessa muistin, että täytyy näyttää teille yksi aivan ihana kesäpaikka! Reilu kuukausi on vierähtänyt jo pienelle bloggaajaporukalle järjestetystä Asuntomessujen ennakkoreissusta (kiitos Mikkelin kaupunki!) ja tälle kauniille piilopaikalle halusin omistaa ihan oman blogipostauksensa. Yövyimme reissun aikaan seitsemän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta kauniissa historiallisessa kartanomiljöössä. Jo 1800-luvulla rakennettu Kyyhkylän kartano toimii nykyisin kuntoutus- ja hyvinvointikeskuksena ja tarjoaa hotellipalveluitaan ympäri vuoden. Kartanon pihapiiriin on rakennettu myös kartanon tyyliä mukaileva hotelli Rustholli, jonka siisteissä ja viihtyisissä huoneissa majoituimme.

Ihastuin rauhalliseen luonnonympäröimään paikkaan, joka oli täysi poikkeus perushotellitarjonnasta. Yläpihalla sijaitsevien päärakennusten lisäksi vietimme kauniissa kesäillassa aikaa kesäkahvila Rantakyyhkyssä illallisen merkeissä ja M/S Jaarlin tarjoaman Saimaanristeilyn jälkeen vietimme iltaa rantasaunalla saunoen ja uiden. Tälläisiä rauhoittumispaikkoja täytyisi etsiä kotimaan lomilla useammin.
Teille vinkiksi, jotka ovat menossa Asuntomessuille vielä viimeisten messupäivien aikana, että Kyyhkylän kartanosta löytyy ilmainen parkki messukävijöille ja edestakainenkuljetus messualueelle kympillä. Rantakahvila Rantakyyhky myös tarjoaa messukävijöille lounasta ja Jaarlillakin pääsee risteilemään Saimaan sinistä pintaa. Kotimaan matkailua parhaimmillaan.

Tämä on muuten aivan vapaaehtoisesti tehty blogikirjoitus. Vaikka Mikkelin kaupunki tarjosikin meille reissun ja nämä ihanat puitteet, ei meillä bloggaajilla ollut minkäänlaista postausvelvoitetta. Nämä suositukset Kyyhkylän kartanolle ja muillekin Mikkelin alueen kohteille tulevat siis aivan oman sydämen pohjasta <3. 

Mutta nyt, kun maalaushousutkin ovat jo päätöksen merkiksi jalassa, ei auta kuin sipaista tukka nutturalle ja astella ulos hommiin. Jos vaikka sitten myöhemmin ehtisi kesäpäivästä nauttia muullakin tavoin. 

Ihanaa perjantaita!


//Majoitus ja muut palvelut Kyyhkylän kartanossa saatu blogin kautta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!