6.10.2015

DESIGNJUNCTION LONDON 2015 // POP-UP STORES


Hei huomenta! Uni vei voiton tästä postauksesta parikin kertaa. On ollut sen verran aktiivisia ja sporttisiakin päiviä, että iltaisin olen ollut aivan kanttuvei ja nukahtanut milloin minnekin. Mutta nyt sitten, kun pöly toissaviikonlopun Lontoon Designjunctionista alkaa olla jo laskenut, näytän teille vielä muutaman kuvan Victoria Housen puolelta, jonka kellarikerroksessa järjestettiin pop-up -myyjäiset. Paikalla oli muutamia itselleni ennalta tuttuja brändejä, mutta suurin osa oli itselleni aivan uusia nimiä. Uskotteko, että poistuin paikalta ihan tyhjin käsin, vaikka monenkin kojun kohdalla suunnittelin palaavani vielä kierroksen pätteeksi. Designnälkä oli ruokittu niin monipuolisesti päivän mittaan pelkällä silmänruualla, ettei enää ollut tarvetta viedä kotiin mitään. Hyvä minä!
 
 
Pidemmittä puheitta jätän teidät kurkkaamaan kuvia ja lähden valmistelemaan tyttöjä koulupäivään.

 
 

Jos joku tuote tai ständi herättää kysymyksiä, laita viestiä kommentteihin, niin koitan osata vastata :). Viimeisessä kuvassa on muuten Bodie and Foun nurkka, joka oli itselleni yksi niistä tutuista brändeistä ja jonka blogia ja instagramia seuraan satunnaisesti.

Aiempi juttu Designjunctionin näyttelystä löytyy täältä./// Pop up stores, Designjunction, London Design Festival.
So many interesting brands and cool products, but believe it or not, I didn't spent a pence here!


4 kommenttia:

 1. Näyttääpäs kivalta! Tuolta löytäisi itse varmasti aika paljon ostettavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kuvittelin löytäväni vaikka mitä kivaa,mutta ehkäpä kierroksen päätteeksi oli jo sellainen ähky, ettei tehnyt mieli valita mitään. Reppuun tarttui sen sijaan vain iso annos inspiraatiota :).

   Poista
 2. Voi mitä ihanuuksia. Nyt aloin hinkumaan itselleni pastelli roosaa ja kuparia :)
  Mukavaa tiistai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaarallista tälläisten kuvien katselu :), kiitos samoin sinne :)!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!