1.6.2015

MAJA MATALAKSI


* Toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Golden Capin kanssa

Melkein yhdeksän kodissamme vietetyn vuoden aikana olemme ehtineet järjestää jos jonkinlaisia juhlia ja illanistujaisia ystäviemme kanssa. Lauantaina halusimme kutsua ison joukon ystäviä yhteen vielä viimeisen kerran viettämään iltaa kanssamme, laittamaan majan matalaksi ja tupruttelemaan vielä viimeiset savumerkit piipusta taivaalle. Koska muutto alkaa olla loppusuoralla ja talomme on onneksi jo siivousta vaille paketissa, vietimme läksiäisiä camp-hengessä. Vieraat saapuivat paikalle omat jakkarat kainalossa, yöpyjät toivat patjat ja peitot mukanaan. Halusimme juhlistamme rennot, kaiken muuttostressin keskellä nopeasti pystytetyt mutta lämminhenkiset juhlat. Tarjoilut järjestimmekin melko vähällä vaivalla: helppoa grillattavaa ja salaattia kertakäyttöastioilta. Naapureista lainasimme välttämättömimmät tykötarpeet ruuan valmistukseen ja tarjoiluun. Raikkaat juhlajuomat meille puolestaan hoitui Indiedaysin ja Golden Capin yhteistyökampanjan kautta, johon juhlijoiden iloksi pääsin mukaan.
 
Golden Capin raikkaat siiderit sopivat hyvin kesän juhliin. Vanhojen tuttujen makujen rinnalle on nyt lanseerattu uusi appelsiinin makuinen Orange. Ja kuinkas muutenkaan, omien astioidemme ollessa hyvää vauhtia matkalla kohti Britanniaa, nämä juomat tarjoilimme pillillä tai perinteisesti suoraan pullonsuusta. Tiesitkö muuten, että Golden Cap on suomalainen ja vieläpä Suomen ensimmäinen siideri? Golden Capin Facebook- sivuilla näyttäisi olevan enemmänkin houkuttelevia kuvia sekä siiderin tarjoiluvinkkejä. Jälkiruoan virkaa juhlissamme toimittivat hedelmä-vaahtokarkkivartaat, joita päätin tehdä siiderien hedelmäisten makujen inspiroimana. Nämä tekivät siiderien ohella hyvin kauppansa aurinkoisessa alkukesän säässä. Sään kanssa kävikin mieletön tuuri, saimme istuskella pitkään iltaan ulkona auringonpaisteessa, eikä tyypillisestä koulujen lopettajaissateesta näkynyt taivaalla merkkiäkään.
Camp-henkeen uppoutui myös telttasauna, jonka kannoimme edellisenä iltana terassin kylkeen niin ikään naapurien pihalta. Telttasauna olikin läksiäisten vetonaula, naisten ja miesten saunavuorot vaihtuivat tiuhaan illan ja yön aikana aamuun saakka. Niin miellyttävät löylyt tuollaisessa leirisaunassa, oletteko koskaan päässeet kokeilemaan?
  

Tällainen tunnelmakuvatulva tallentui tänne blogin puolelle teidän blogiystävienkin iloksi.
Nauru hiipii yhä tuon tuosta suupieliin viikonlopun tapahtumia muistellessa.
Tällaisia juhlia täytyisi järjestää useammin!
 
 
Ystävät rakkaat, oli aivan ihanaa, kun pääsitte paikalle!
Kyyneleet silmissä, haikein mielin: Olette korvaamattomia, teitä tulee iso ikävä.
Hymy huulilla: Olemme onnekkaita, kun olette osa elämäämme.
Nauretaan, halataan ja juhlitaan taas, kun tavataan <3.

16 kommenttia:

 1. Ihanan lämmin tunnelma kuvista välittyy ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihanat bileet, että näitä muistelee hilpein ilmein vielä pitkään!

   Poista
 2. Kyllä täytyy ihailla nuorempien tarmokkuutta, kun vielä tuossa vaiheessa muuttotohinoita järjestää näin ihanan juhlan! Itse olisin jo niin stressaantunut muutosta, etten pystyisi moiseen suoritukseen. Mutta niinhän sitä sanotaankin, että eläkeläinen ottaa aamupäivän rauhallisesti ja iltapäivällä sitten lepäillään :) Oikein hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi! Niin, ja toivottavasti ehdit pian kertomaan kuulumisiasi uudesta kotimaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska tuo eläkeläisen motto! Tosin, aika lähellä tuota mottoa on täytynyt olla täällä Briteissäkin, sen verran koville tuo meidän lähtöruljanssi otti muuttoineen, bileineen ja työvuoden päättymisineen. Vaikka kuukausi on jo kulunut, niin vieläkin tuntuu, että sydän pamppailee, miten sattuu. Kiitos Kristiina viestistäsi, pahoittelut kun minulla jäi kaikessa lähtöhässäkässä näihin ensin vastaamatta!

   Poista
 3. ihanalle näyttää teidän bileet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat ne olikin! Tälläisiä täytyisi järjestää paljon useammin!

   Poista
 4. Voi, mitkä mahtavat pippalot:)!!! Varmasti oli mukava ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, ihana kun melkein kaikki rakkaat ystävät pääsivät paikalle!

   Poista
 5. Ihana tunnelma, harmi että missattiin bileeeeet! Seuraavan kerran sitten ;). Harmi ettei ennätetty nähdä vielä ennen teidän lähtöä! Mutta luotan siihen, että pian vielä tavataan - olipa se sitten Briteissä, Suomessa tai jossakin muualla <3! Laittelen siis Lontoosta viestiä, jos vaikka satutte olemaan siellä samaan aikaan! Kulkekaa onnellisesti, ollaan hengessä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan, te puutuitte! Mutta kippistellään sitten senkin edestä, kun seuraavan kerran tavataan! Harmi, kun sattui teidän Lontoon visiitti niin alkuvaiheille meidän täällä oloa. Muuten olisin varmasti tullut lentäen teidän seurasta nautimaan :)!

   Poista
 6. Kiitos ihanista juhlista <3 Mukavan rento ja menevä tunnelma oli! Olette kyllä niin RAKKAITA <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat läksiäisjuhlat! Teillä on juuri oikea asenne - bileethän pidetään, oli kodin kamat käytössä tai ei. Loistavaa! :D Hyvää matkaa uuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja vaikka sydän ois pysähtymäisillään :)! Siltä kieltämättä jossain vaiheessa tuntui!

   Poista
 8. Ihana tunnelma ja meno bileissä <3
  Terkut ja halit sinne.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!