28.12.2014

JOULUN VARJOLLA TOTEUTETTUJA SISUSTUSHAAVEITA


Lähti vähän lapasesta. Olen tainnut aiemminkin mainita, että olen aika taitava hankkimaan itselleni lahjoja. Milloin milläkin verukkeella. Tänä jouluna lumipallo otti kierrosta, kun hankin ensin FDS:sta kauan haaveilemani jalkavalaisimen olohuoneeseen ja samalla kerralla muita joululahjoja sukulaisille ja kummilapsille. FDS:ssa oli samaan aikaan lahjakorttikampanja, minkä ansiosta sain vielä ihan mukavan arvoisen lahjakortin kaupan päälle. Ja tietenkinhän se piti heti käyttää pois. Mies vähän irvailikin, että ei taida kauan homehtua se lahjakortti mulla sukan varressa. Itse olin lähinnä huolissani, että ehdin sen vielä vahingossa sähköpostista poistamaan :). Vielä ennen joulua kotiin saapuikin lähetys, josta löytyi Normann Copenhagenin Block-pöytä ja Tom Dixonin Etch-lyhty. Molemmat sellaisia "sitten joskus" -haaveita. Etch-lyhty on nähty erityisesti sisustusblogeissa jo pitkän aikaa kolmessa eri värissään. Minua se jaksaa edelleenkin ihastuttaa. Lyhty on todella kauniisti ja taitavasti tehty. Kuin hauras koru, jota tekee mieli käsitellä silkkihansikkailla. Kullanvärisen lyhdyn maltoin kääriä pakettiin saakka, mutta tarjoilupöytä piti saada käyttöön jo ennen aattoa.
Molemmat vangitsevat katsetta nyt olohuoneessa, vaikka Block-pöydälle keksin kyllä äkkiseltään monta muutakin käyttötarkoitusta. Etch-lyhdyn kaverina on kimppu joulupöydästä. Olen hoivannut kimppujani niin paatoksella, että rakkautta ei ole ainakaan kukilta jäänyt puuttumaan. Alahyllylle pääsi tänään vielä Norjan kielen oppikirjat. Muistuttamaan, että lähtöön on alle puoli vuotta aikaa ja opiskelusta täytyisi uuden vuoden myötä tehdä lähes jokapäiväinen rutiini. Nyt on lähinnä otettu alkeita harvakseltaan haltuun. 


22 kommenttia:

 1. Loistavat lahjat! Itseään(kin) saa joskus hemmotella ihanilla lahjoilla♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on. Tänä vuonna lähimmät aikuiset olivat päättäneet olla hankkimatta lahjoja aikuisille (itsehän en tähän aivan kyennyt :), niin oli aika mukava saada jotain itseltään :).

   Poista
 2. Kyllä me sitten ollaankin ovelia. ;D Just noin se menee, varsinkin alen ja lahjakorttien kanssa. Onnea hienoista lahjoista! Olivat taatusti mieluisia saajalleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, mieluiset sattuivat :). Nyt täytyy kyllä hillitä näitä sisustushankintoja. Ollaan vielä ihmeissään, kun koitetaan kaikki aarteet saada mahtumaan muuttoautoon :).

   Poista
 3. Ihanat hankinnat!!! Hyvä syy löytyy aina, omiin ostoksiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä syitä löytyy aina, rahaa ei ihan aina ;).

   Poista
 4. Muikeita valintoja, sopivat teille kauniisti! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania molemmat! Mielelläni lahjoisin itseäni samoilla :)

  VastaaPoista
 6. Todella oivalliset ja ajan hammasta kestävät hankinnat. Sellainenhan kannattaa aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Tarjoiluvaunun kohdalla mietin värikkäämpääkin vaihtoehtoa, mutta jotenkin tuo valkoinen tuntuu aina turvallisimmilta. Siihen ei kyllästy koskaan.

   Poista
 7. Ihanat! Tuo tarjoiluvaunu on ollut mullakin "listalla". Onko tukevaa tekoa vai heppoinen? Todella kauniita sun kuvat taas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Tarjoiluvaunu on jopa yllättävän jämerää tekoa. Eli ei ole ihan höyhenen kevyt. Suosittelen kyllä. Se on livenä mielestäni vielä kauniimpi kuin missään mainoskuvassa.

   Poista
 8. Ihania hankintoja! Itsensä lahjominen kannattaa aina. ;)
  Multa on mennyt ihan ohi tuo Norja-juttu? Mitä tapahtuu, muutatteko sinne?! Jännittävää jos näin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Liina! Joo meillä on edessä muutto Norjaan kesän korvalla. Mies vaihtoi työpaikkaa, jonka tiimoilta asetumme Norjaan ainakin 1v 7kk.
   Jännää on tosiaan ja erityisen paljon järjesteltävää nyt kun lähtijöitä on koko perheellinen ja talokin täytyisi myydä. Onneksi vielä on aikaa, alun perin näytti nimittäin siltä, että lähtö olisi tullut jo nyt vuoden vaihteessa.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!