17.7.2014

MAKKARISSA TAPAHTUU


Tosi vitsikästä. Veikkaan, että siellä on tällä viikolla melko rauhallista. Mies nukkuu alakerran sohvalla, voisin lyödä siitä vaikka vetoa. Niin tapahtuu aina, kun me ollaan tyttöjen kanssa reissussa. Tällä kertaa reissuun lähtiessä petasin piruuttani sängyn oikeaoppisesti. Viritin ansan. Katsotaan, onko yksikään tyyny hievahtanut viikossa paikoiltaan ;). 

Sen lisäksi, että olen todistetusti pedannut tänä kesänä sängyn, makkarissa on tapahtunut muutenkin pienenpientä hienosäätöä. Olen tajunnut olevani aika haka ja vikkelä kierrättämään tavaroita ympäri huushollia. Mutta eikös se kieli vain onnistuneista ja monikäyttöisistä hankinnoista ;). 


Ompelin alkukesästä  uuden tyynypäällisen, jonka toisen puolen kuvioin samalla alalankakirjonnan tekniikalla kuin toisessa näistä mustavalkoisista. Sen oli tarkoitus päätyä lasten nukkariin, mutta ominkin sen itselleni. Sulostuttaa mukavasti makkarin musta-harmaa-valkoista yleisilmettä.


Asusteet on myös mainioita "sisusteita". Hangosta löytyneet Ajlajkin helmet voi hyvillä mielin unohtaa oven kahvoihin tai sängyn kulmaan roikkumaan ja  rokkihatustakin on tullut ennemminkin sisustushattu. Se sai pitää rokulivuotta viimeviikonloppuisen Ilosaarirockin jäädessä tänä vuonna väliin.



Kartellin Stone-jakkara on ollut vuoden päivät meillä vähän sellainen hylkiö. Lapsivieraat rakastivat sitä liikaa, joten tuotiin se aikoinaan yläkertaan toipumaan. Pohjakin siitä on vähän irti, mutta annoin sille uuden mahdollisuuden omana yöpöytänäni. Liika söpöys siitä häviää mielestäni tuolla mustalla työhuoneesta tuodulla Ikean valaisimella. Äidin virkkaama kassi säilöö puolestaan iltalukemiset, koska Minus Tion lehtitelineellä on tärkeämpi virka.



Nyt on just hyvä ja kesäistä justiinsa näin, parin viikon päästä ehkä taas jotenkin toisin ;). Ai niin ja miksi työhuoneen valaisin päätyi makkariin? No sekin selviää vielä.

Mutta nyt unille. Me siis ollaan tyttöjen kanssa lomailtu vajaa viikko Espoossa ja siksi blogi päivittyy näin öisin. Päivät on täyttynyt kaikesta muusta mukavasta. Eilinen vierähti Fiskarsissa ja huomenna on vuorossa Korkeasaari. Enkä taas ole aivan varma, kuka on retkikohteesta kaikista onnellisin - äiti vai lapset?!


10 kommenttia:

  1. Hahaa oletpa hauska ;) Ihanan näköinen makuuhuone. niin nerokkaita sisustusjuttuja :)

    VastaaPoista
  2. Tuo sun tyynysi on kyllä kiva! :) Makkarin tunnelma on kokonaisuudessaan mukavan rauhallinen. Pitäis kai poiketa kangaskauppaan, kääriä hihat, ja ryhtyä toteuttamaan kaikkia niitä juttuja, mietä mielessä pyörii, ennen kuin loma loppuu...Poikettiin muuten Fiskarsissa viime viikonloppuna Antiikkipäivillä. Jos kiinnostaa, niin käypä kurkkaamassa!:)
    http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2014/07/fiskarsin-antiikkipaivilla.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä tulla katsomaan sun juttusi, kiitos vinkistä! Käsintekeminen rentouttaa ja ilahduttaa, joten kääri ihmeessä ne hihat ennen loman loppua. Vielä on hyvin pari viikkoa aikaa ennen syksyn haasteita.

      Poista
  3. Ihanan näköistä! Olet kyllä ovela :) heh...
    Kauniita nuo tyynynpäälliset. Pitäis itsekin ommenna meille tyynyjä mut vetoketjut ei oo mun suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Hehe, tyynyt olivat tismalleen paikoillaan, sen sijaan lastenhuoneen säkkituolissa oli isohko monttu ;D! Vetoketjut oli mullekin aiemmin päänvaiva, mutta kun tarpeeksi monta kertaa olen kokeillut, niin alkaa sujua jo ihan ok.

      Poista
    2. Heh :D Aika hauska! Meillä vois tapahtua aivan sama juttu... ja siksi olohuoneen sohvan täytyy olla aika mukavan pehmoinen :)
      ommennalla tarkoitin ommella :D

      Poista
    3. Meilläkin on jo melkein monttu divaaninurkassa :), ehkäpä saadaan siis ruskea itseä tympivä sohva jossain välissä vaihtoon ;)!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!