24.8.2017

HANAT TILOJEN KORUINA// Kaupallinen yhteistyö: LVI-verkkokauppaEdellisen jutun pienemmästä wc-tilasta jatketaan vesikalustetilojen kierrosta suoraan kylpyhuoneen yhteydessä olevaan isompaan vessaan. Siihen naisellisempaan versioon vessoista. Alusta asti tilaa suunnitellessa minulla pyöri mielessäni valkoinen pieni suorakaidelaatta tiililadottuna, valumarmoriallas, seinään upotettava hana ja marmoritaso. Ja taas kerran ensivisio piti kutinsa aika lailla loppuun saakka. Suunnitelman ja pohjapiirroksen tilasta voit käydä kurkkaamassa tässä keväisessä Toilet moodboard -jutussa. Pienemmän wc:n tavoin tämä on niin ikään keskeneräinen: suunnitellut marmoritaso, seinänkokoinen peili ja sen ylle tulevat kaksi valaisinta odottavat vielä toteutustaan. En silti malta olla esittelemättä tätä kokonaisuutta jo nyt.


LVI-verkkokauppa oli toteuttamassa sisustusunelmiamme myös tässä vessassa, kun heidän kauttaan saimme tilattua haaveilemamme hanan. Tapwellin seinään upotettava hana BOX006* on kerrassaan kaunis! Kuinka hana voi itsessään ja kaikessa yksinkertaisuudessaan olla kuin koru? Kromiset kauniit ja laadukkaat hanat yhdistävät talomme vessoja, vaikka tilat muuten vähän erihenkiset ovatkin. Tässä vessassa halusin korostaa kromin kauneutta ja hanamallin korumaista naisellisuutta tuomalla pesuallaskalusteeseen samaa fiilistä valitsemalla perusoviin kromiset lankavetimet. Alunperin luulin itse asiassa tilanneeni ovet kaiverretuilla vedinurilla ja huomasin vahingon vasta kalusteen kotiin saapuessa. Mutta kun näitäkin kuvia katselee, niin eipä harmita tuo kömmähdys sitten ollenkaan.


Seinään upotettava hana on osoittautunut käytössä todella käytännölliseksi. Sekä hanan että altaanreunan puhtaana pito on vaivattomampaa tavalliseen hanaan verrattuna ja jopa kuopuksemme yltää avaamaan hanan helposti ilman koroketta, vaikka se tavallista hanaa kauempana altaan reunalta onkin. Voiko hanan avaamisesta ja sulkemisesta tulla  aina yhtä iloiseksi!?Lopullisen paksumman marmoritason tilausta odotellessa mallasin ajatusta keittiön seinästä jääneillä marmorilaatan paloilla. Surffiaiheiset grafiikkatyöt päätyvät tässä kodissa varmastikin jonnekin tänne pesusiipeen. Viihdyttävät nyt tuossa altaan reunalla, kunnes peilikin on paikallaan. Ne on taiteillut joensuulaislähtöinen  kuvataiteilija Heli Lappalainen.


LVI-verkkokaupan valikoima kasvaa koko ajan ja yritys seuraa aikaansa paitsi teknisen kehityksen uutuuksien kuin pinnalla olevien tyylisuuntien osalta. Jos LVI-verkkokaupan sivuilta ei juuri haluamaasi hanamallia vielä löydä, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä, josko tuote sittenkin olisi heidän kauttaan tilattavissa. Näin kävi nimittäin meillekin tämän upotettavan hanamallin kanssa: Se tuli valikoimaan vasta minun sitä kysyessä. Ja nyt sitä löytyy kromisen lisäksi LVI-verkkokaupan valikoimasta myös messinkisenä. Asiakaspalvelua parhaimmillaan! Kannattaa tsekata siis myös muiden hanamallien lisäksi nämä upotettavat hanamallit uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa. Normaalisti tilatut tuotteet tulevat perille päivässä parissa ja tämäkin kauempaa matkannut hana saapui kotiovelle alle viikossa.

Niin kauniita hana- ja suihkuratkaisuja on nykyisin tarjolla, että meinaa iskeä markkinoilla valinnan vaikeus. Nämä ihanuudet eivät meidänkään kodissa vielä ole kaikki nähty, siispä kierros jatkuu taas!


* Hanasta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan
// This is the bigger version our our toilets, which is situated within the sauna and bathroom part of the house. I wanted to keep the look much more feminine than in the smaller one I showed around on my last post, here. Chrome details on white background, no simpler way to make it beautiful! That built-in faucet from Tapwell has been such a bliss not only in sight but also in use. I ordered it in the Finnish online shop, LVI-verkkokauppa**, which has a great display of beautiful high-class faucets and showers. I'm so looking forward to complete this space with a mirror, wall lights, mat and marble surface on top of the faucet box, where I'm just testing some leftover tiles of the marble backsplash in kitchen.

** In collaboration with LVI-verkkokauppa

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos inspiroivasta blogista. Olemme rakentamassa, ja haaveilen kylpyhuoneeseen vastaavista upotettavista hanoista. Mietityttää kuitenkin, saako upotettavia hanoja lainkaan bide-suihkulla? Tai miten ilman bidetta hoituu esim. WC-istuimen pesu?Kiitos jos osaat vastata tai vinkata sopivaa tuotetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ja kiitos, kun jätit viestin. Nyt täytyy sanoa, että en ole varma, saako upotettavien hanojen kanssa bidet. Toisaalta miksipäs ei se periaatteessa voisi onnistua..Me kun ei juuri haluttu bidesuihkuja. Meidän kauluksettomissa pöntöissä on sen verran hyvä huuhtelu, että pesu onnistuu erinomaisesti. Ja jos ei joskus riitä vesi sinne minne haluaisi, kaadan vettä kukkien kastelukannulla sinne, minne tarvitsee :). Kannattaa ottaa asiasta yhteyttä esim. LVI-verkkokauppaan, sieltä saa todella asiantuntevaa ja asiakasystävällistä palvelua.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!