3.5.2017

VAPPUTUNNELMISSA VIELÄ


Silläkin riskillä, että siellä päässä linjoja posotetaan jo täyttä häkää toukokuuta olan yli katselematta ja vappu on jo totaalisen kuopattu mielestä, palaan minä kuunvaihteeseen vielä muutamien kuvien voimalla. Edellisessä jutussani peräänkuulutin tuolta pitkältä viikonlopulta hengityksen tasaantumista ja oravanpyörän hidastamista. Viikonlopun aikana tuli kyläteltyä ja herkuteltua monessa eri kattauksessa, liikuttua sekä nukuttua univelkojakin tasaisemmaksi. Itse vappuaattona yökyläilimme Rapatussa talossa ystävien luona ja vietimme aikaa lähinnä ruokapöydän äärellä istuskellen. Ja ihan jos rehellinen olen, niin vappuyönä meni vähän pitkäksi. Toisin kun pelkäsin, vähiin jääneistä unista mutta sitäkin ihanammasta rennosta seurasta olo oli seuraavana päivänä ennemminkin voimaantunut. Onnea on ihanat entiset ja tulevat naapurit.
Lapset eivät olisi vielä vuorokaudenkaan päätteeksi halunneet lähteä kotiin, niin mukavaa naapuruston lasten kanssa puuhatessa tuntui olevan. Täytyy kyllä myöntää, että itselläkin teki vähän tiukkaa palata tuosta kauniista ja valoisasta kodista tähän meidän kompaktiin kaksioon, jonka kaaoksen määrä on melko vakio päivästä toiseen. Siivosipa tai ei. 

Viikonlopun aikana tuli pyörittyä raksallakin useampaan otteeseen ja siellä syntyy nyt vauhdilla valmista viimeisteltyä pintaa. Uskomatonta, että muutto häämöttää jo reilun kuukauden päässä, jollei mitään yllättävää takapakkia ilmaannu kuvioon. Ennen sisätilojen tilannekatsausta taidankin viedä teidät seuraavaksi katsomaan, mitä talon ulkosalle kuuluu. 

Mutta nyt, jalat aamun juoksulenkistä ja illan pumpista hyytelönä suorinta tietä vaakatasoon palautumaan. Uskalsin viimein selkävammasta johtuneen useamman viikon pumppitauon jälkeen ensimmäistä voimatreeniä tekemään ja varovaisista painoista huolimatta olo on juuri niin ihanan kamala, kun taukojen jälkeen useimmiten on. 

Hei ja vappuunkin tavallaan palailen vielä, vinkkiä vaikkapa äitienpäivän kattauksiin siis myös luvassa!

/// We celebrated the May Day in a good company with lot of good food and laughter. Not forgetting self made donuts, sparkling or party poppers!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa toukokuuta ja kääk, joko se teidän muutto häämöttää näin lähellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Ei siihen tosiaan enää kamalan kauan mene, jollei mitään yllättävää takapakkia tule. Vaikka tosin, meillä ei nyt kiire ole edes muuttamaan vielä, kun kesällä olisi hyvää aikaa olla mökilläkin... kunhan nyt se kesä ensin tulisi :)!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!