1.1.2017

VUODEN VAIHTUESSA


Niin on taas yksi vuosi jäänyt muistojen kirjoihin ja uusi otettu vastaan. Vietimme uuden vuoden aattoa kotimaisemissa hyvin rennolla otteella. Nautimme myöhäistä lounasta (lomarytmit!) yhdessä kotikulmien kivoista ravintoloista, mistä suuntasimme sitten vielä kaupungille alkuiltaa viettämään, kävelimme pitkin kaupungin katuja, vielä viimeinen silmäys Cardiffin jouluvalaistukseen, jonkinlaista fiilistelyä viimeistä joulunajasta täällä. Piipahdimme Winter Wonderlandiin, jonne oli tuotu uutta vuotta varten muutaman kadullisen verran lisää vekottimia. Joimme kuumat kaakaot sekä lämpimät siiderit yhdestä vielä avoinna olevasta joulumarkkinoiden kojusta. 

Kotona sitten tiukkoja muuveja ja sulosäveliä lasten kanssa joululahjapeleillä. Popcorneja, jätskikakkua, limpparia aikuisten laseista, paukkuserpentiinejä ja tähtisädetikkuja. Näillä eväillä syntyi kuulemma  taas kerran ihan paras päivä :)! Ei sitä lapset paljon erityistä tarvitse tehdäkseen päivästä spesiaalin. Enimmät ilotulitukset jäivät heiltä tänä vuonna näkemättä, koska enin pauke alkoi vasta puolen yön aikaan. Ja sitähän sitten riitti.  Itse koitimme päästä eroon joulun ajan viimeisistä juustoista ja herkuista. Ihan ei kaikkeen pystytty kuitenkaan.


Erityismaininta tuolle ylemmän kuvan kakulle. Elämäni ensimmäinen itsetehty jäätelökakku. Laitoin pohjalle vaaleita lahjakeksejä, hitusen voita, suklaa- ja vaniljajäätelökerrosten väliin salted caramel -levitettä ja popcorneja. Hyvää oli! Ei hullummat viimeiset herkuttelut taas vähään aikaan. On taas aika siirtyä vähän terveempiin tapoihin ja joulua edeltäneeseen herkuttomaan aikaan.  


Kuluneesta vuodesta jää hienot muistot. Olihan se kokonainen Cardiffissa vietetty vuosi ja hurjalta tuntuu todeta, että tästä päivästä katsoen, viimeisen vuoden aikana olemme käyneet kotikonnuilla koko perheen voimin vain kerran! Vuosi 2016 oli seikkailun ja toisaalta vakiintumisen aikaa täällä päin. Toisaalta itselleni vahvasti terveyden, levon ja hyvinvoinnin vuosi. Tulevasta vuodesta onkin tulossa todella erinäköinen ja siihen palaankin pian. Silti haluan säilyttää tulevassa vuodessa samoja ominaisuuksia, mitä mennyt vuosi meille tarjosi. Aikaisimpina vuosina olen täällä blogissa summannut kulunutta blogivuotta tarkemmin ja koonnut kuvakollaaseja vuoden aikana otetuista kuvista. Juuri nyt en koe sille kuitenkaan tarvetta, olkoon koostepostausten aika sitten kenties myöhemmin.  

Näiden kotikuvien siivin haluan kiittää teitä meidän seikkailuissa ja kotijutuissa mukanaeläviä lukijoita kuluneesta blogivuodesta. Vaikka somemaailmassa eletäänkin varmasti tietynlaista ähkyn aikaa, on ilo huomata, että teitä on siellä linjoilla aina vain enemmän. KIITOS!  Toivon teille lukijoille oikein ihanaa alkanutta vuotta 2017: terveyttä, tasapainoa, arkea ja juhlaa, onnen hetkiä ja sopivasti seikkailuja! 


/// Happy New Year everyone!!!

12 kommenttia:

 1. Oi mikä kakku ja mitkä kauniit kuvat! reseptiä kehiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! TUo kakku onnistuikin ihan kivasti, siitä tuli sellainen kermatoffeinen versio. Laitoin kyllä ihan huntturatuntumalla ainekset vuokaan, tuolla kuvien keskellä luettelemiin aineisiin en osaa kyllä määriä sanoa. Helppoa ja nopeaa on tälläinen jätskikakku irtopohjavuokaan koota, vain taivas rajana erilaisille makuyhdistelmille.

   Poista
 2. Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2017 teille kaikille <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku ja juustot vaan niin parhaita<3 terkuin rosalitasvintagehome

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo joulunajan nautiskelu taas aivan ihanaa. Nyt tosin tuntuu vähän askeettisempi ja raikkaampi versio elämästä oikein tervetulleelta ainakin hetkeksi :).

   Poista
 4. Voi miten söpö tuleva tähti teillä esiintyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö! Vähän tärähtänyt kuva, mutta tunnelma välittyy!

   Poista
 5. Ihana kakku ja juustot nam nam. Onnellista Uutta Vuotta 2017! Terveiset solistille! Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellista vuotta myös sinne teille! Solisti vaihtoi täksi illaksi tanssiin :)!

   Poista
 6. Ihanat herkut! Nuo itsetehdyt jäätelökakut on kyllä huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän oli mun ensimmäinen itsetehty jätskikakku kaupan jäätelöistä. Joskus aiemmin olen tehnyt itse jäätelötkin koneella. Mutta olipa kyllä helppo toteuttaa ja mahdollisuudet rajattomat.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!