25.1.2017

LASTENHUONEEN KEVÄTPÄIVITYS



 *Kaupallinen yhteistyö:Ooh noo


Kai voi puhua keväästä, jos pihalla kukkii kaksi narsissia?! Piti ihan silmiä hieraista aamulla, kun olin juuri melkein hajottanut pankkikorttini skrapaamalla auton ikkunat kiireessä paksusta jäästä ja kurvasin parkkikselta tyttöjä kouluun viemään. Kyllä vaan kevät tekee tänne tuloaan jo, vaikka aamuisin maata monesti peittääkin vielä kaunis kuura. Tänään oli jopa ihan jännät paikat aamulenkkimaisemiini ajellessa, kun lämpötila vajosi miinukselle. Mini kesärenkaineen toimittivat minut onneksi silti turvallisesti perille ja pois tullessa aurinko porottikin jo niin, että poskia kuumotti. Aivan kertakaikkisen ihana sää! Kirkkaammin paistava aurinko paljastaa kyllä täällä kotona varsinaisia mörköjä, kuten nyt vaikka nuo ikkunat. Ehkä ne pitäisi pestä vielä hyvissä ajoin ennen muuttoa, niin ehditään niistä itsekin vielä hetki nauttia.

Mutta likaisista ikkunoista viis, olen aivan kutinoissani meidän tyttöjen uusista lakanoista, joilla lastenhuone päivittyi heti kevääseen. Ooh noo lähetti meille ison paketin kaikkea kaunista uuden vuoden kunniaksi ja nämä lasten sänkyihin päätyneet Pink Bliss -lakanasetit* saavat avata tuohon pakettiin liittyvän postaussarjan. Moni pitkään blogiani seurannut muistaakin varmasti jo useammat postaukset Ooh noon tuotteista. Kahden vuoden käyttökokemuksella en voi kuin kehua näiden lakanoiden laadukasta materiaalia ja ajattomia skandikotiin sopivia kuoseja, joista useimmat sopivat helposti niin aikuisten kuin lastenkin sänkyihin.


Nämä ennen joulua Ooh noon valikoimiin liittyneet Pink Bliss -puuvillalakanat tekevätkin poikkeuksen meidän aiempaan mustavalkoisten lakanoiden kokoelmaan. Murretun roosat maalatut pallerot tuovat kivaa vaihtelua tyttöjen huoneeseen, vaikka Ooh noon tyylille uskollisena yleisilme säilyykin samantyyppisenä kuin mustavalkoisten lakanoiden aikaan. Jo aiemmin saamamme Zigzag-tyynynpäällinen kuuluu selvästikin samaan petaustiimiin. Se näiden tuotteiden taika ehkä juuri onkin, että eri kuoseja voi melko vapaalla kädellä sekoitella keskenään ja silti näyttää hyvältä ja yhtenäiseltä.





Kauniin kultaiset tyynyt sopivat petaukseen kauniisti. Ne ovat puolestani ystäväni Minnan käsialaa ja tähtityynyt paljastuivat tyttöjen joulupaketeista. Olin jo ajatellut, että tähdistä tulee osa meidän jokavuotista joulukoristusta, mutta mitä vielä, nehän sopii hyvin myös kevääseen! Vähän blingiä joka tytön huoneessa täytyy olla!


Kuvissa näkyy myös jo vähän esimakua muustakin paketin sisällöstä. Alphabet blocks -kirjainkuutiot* ovat puolestaan Ooh noon leluvalikoimasta, johon palaan vielä erikseen. Kannattaa seurata tätä postaussarjaa, sillä lopussa on tiedossa teille lukijoillekin jotain aivan mahtavaa!

Leppoista keskiviikkoiltaa teille! Minä taidan ainakin nyt oikaista sohvanpohjalle hetkeksi, sen verran aamun reippailuseikkailut tuntuvat taas jäsenissä.


*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

/// Ooh noo updated our kidsroom to the upcoming spring season by sending us the most beautiful bedding with Pink Bliss -pattern. I surely can finally talk about the spring after spotting two daffodil blossoms on our parking area this morning, can't I? The pale pinkish dots bring special girly vibes to the room and they are easy to mix and match with all the other black and white Ooh noo bedlinen we have. In the photos you can also see a sneak peek to some other lovely stuff we got from Ooh noo, so stay tuned, next we go for toys instead!

8 kommenttia:

  1. Oi, teillä on siellä jo kevät niin pitkällä, ihanaa. Ja, voi että miten kaunis lastenhuone.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis, kylmähän täällä vielä pääasiassa on, mutta kyllä se kevät täällä alkaa näkymään kuitenkin. Aika paljon ennemmin kuin Suomessa. Ihan piristävää kyllä, vaikka sinne lumeenkin on kiva kyllä tulla vielä ennen kuin Suomen kevät koittaa.

      Poista
  2. Aivan ihanat lakanat. Pallot on niin nättejä <3
    Kaikkea kaunista tuolla huoneessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä tosi ihanat. Hyvin tuntuu uni uusissa lakanoissa taas maistuvan :).

      Poista
  3. Ihanat lakanat tytöillä, juuri sopivasti hempeää ja leikkisää. Kyllä näissä lakanoissa nähdään varmasti prinsessaunia. :)
    Mukavaa (kevät)päivää sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! No kyllä, vaaleanpunaiset pallerot ovatkin kivaa värivaihtelua mustavalkoisten lakanoiden jälkeen. Tytöillä kun ei ole edes päiväpeittoja, niin lakanat vaikuttavat kyllä paljon koko huoneen yleisilmeeseen.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä Ooh noot antaat kyllä kivan ilmeen huoneeseen ja sopivat kivasti moneen sisustukseen.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!