28.9.2016

STRING EI PETTÄNYT TÄLLÄKÄÄN KERTAA


Pidemmittä tauoitta mennäänpä siihen inspiroivaan osastoon, josta eilisessä Designjunction-postauksessa vihjailin. Ruotsalainen String ei nimittäin jättänyt tälläkään kertaa kylmäksi, vaikka sellainen valju fiilis näyttelyn kokonaisuudesta vähän jäikin. Tällä kertaa Stringin ääriinsä stailattu osasto oli mustanpuhuva ja kesti aikansa ennen kuin sain itseni suunnattua tältä osastolta eteenpäin. Sen verran naulitsevia asetelmia oli hyllyille loihdittu. Kuvat ovat sekä kameralla että puhelimella napsittuja, täytyi kokeilla todella onneaan molemmilla, sillä musta kohde ja näyttelyn valot ei ollutkaan mikään helpoin yhdistelmä kuvata. Mutta toivottavasti kuvista kuitenkin inspiraatio välittyy.

Vaikka Stringin hyllyt ovat melko nähtyjä niin sosiaalisessa kuin printtimediassa, niin eivät ne kyllä itseäni ainakaan vielä kyllästytä mitenkään. Meiltä löytyy lastenhuoneesta yksi työtasollinen pystyhylly ja reilu vuosi sitten kuplamuoviin käärittyä String pocket -hyllyä. Ehkä ne tuntuvat sitten uudessa kodissa entistä kivemmiltä pienen käyttötauon jälkeen. Voisin hyvin kuvitella meidän Stringit melkein mihin tahansa tulevan kodin tilaan. Ajattomia ja monikäyttöisiä nämä klassikot todellakin ovat.


Muutama kuva viimevuotisen näyttelyn String-osastosta löytyy täältä.


/// String's superb stand at the Designjunction 2016. Splendid styling, all black. Inspiring!


10 kommenttia:

 1. Onpa todella kivan näköinen osasto. Ja String ei ole todellakaan vielä nähty. Olen itse juuri ostamassa ekaa Stringiä. Tosin aiemmin sellaiselle ei ollut paikkaa, mutta pian on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja jotenkin kiva nähdä näitä ihan paikan päällä. Mutta inspiroitua näistä hienoista stailauksista voi hyvin ihan Stringin nettisivuillakin. Mikä myös näissä tuotteissa viehättää, että ne ei alleviivaa mitään tiettyä tyyliä. Yhtä hyvin sopivat retrohenkiseen kuin moderniin pelkistettyyn kotiinkin. Onnea tulevalle Stringille :).

   Poista
 2. Musta on kyllä upea väri näissä kuvissa. Aivan ihanan näköistä on, paitsi se, että mustassa pinnassa pöly näkyy ihan heti, niin kuin muutamassa kuvassa saattoi nähdäkin. Yhtään String-hyllyä ei meillä ole, mutta yritän pitää kirppareilla silmät auki, jos vaikka sattuisi löytymään. Olen muutaman nähnytkin, mutta hinta on mielestäni niissä ollut turhan korkea ollakseen käytettyjä huonekaluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta ton pölyn kanssa, sais olla luuttua heiluttamassa vielä ahkerampaan mustan kohdalla. Meiltä yllättäen löytyy kaikki valkoisena :). Bukowskis Marketilla olen minä myös vintage-Stringejä bongannut, mutta niillä toki helposti hinta nousee, mutta toisaalta jos hyvä tuuri käy, voi ne saada sieltäkin hyvään edulliseen hintaan.

   Poista
 3. Ihanan näköinen osasto! String kyllä iskee täälläkin edelleen ja haveilen yhä Stringin säilytyskokonaisuudesta. Harmi vaan, että mies kielsi uusien String kalusteiden hankinnan, hän kun menetti hermonsa meidän ainokaisen String Pocketin kasaamisessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, meillä kun mies on ollut lähinnä hyvillään, miten nerokkasti nuo tuotteet on tehty kasattavaksi, vaikka saahan siinä vähän vatupassin kanssa puuhailla. Muistan kuulleeni kommentin "Ei näitä N. Strinnning turhaan ole keksinyt." :D. Jospa sun mies antaa niille vielä toisen mahdollisuuden joku päivä :)!

   Poista
 4. ja jos joku vielä jaksaa paasata miten musta on so last season, niin nämä kuvat puhuvat puolestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikai musta nyt ikinä ole so last season :)!? Vaikka onhan nämä kuvat jopa liian mustia todellisuudessa toteutettaviksi, mutta superihania stailauksia, joita voi vähän pienemmässä mustan mittakaavassa toteuttaakin.

   Poista
 5. Minuakin Stringit edelleen viehättää kovasti. Kauniita kokonaisuuksia ja kyllähän tuo musta näyttää upealta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattommia ne on, hankala kyllästyä, vaikka kuinka olisivat joka puolella nähtyjä. Ihania kyllä!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!