26.9.2016

HYVÄN MAANANTAIN RESEPTI


Moikkamoi! Kuinkas siellä on startattu uuteen viikkoon? Itse kotiuduin eilen illalla niin myöhään Lontoon reissultani, että uni olisi maistunut kyllä seitsemää pidemmällekin. Hyvin nopeasti jalkeille päästyäni tunsin myös eilisen pitkän päivän nahoissani. Yhdeksän tuntia ympäri kaupunkia ballerinoissa ei ehkä ollut mikään jalkaystävällisin vaihtoehto. Siihen päälle lähemmäs seitsemän tuntia takapuoli puuduksissa bussissa. Mutta hei pikku hinta Lontoosta. Niin ihana se taas oli! Nopeasti kroppa sitten aamuisessa pumpissa kuitenkin vertyi. Siihen päälle tavaroiden järjestelyä, pyykin pesua, pikaimurointi ja operaatio kylppärin pesu. Kannullinen vihersmoothieta ja päiväkahvit. Ei kuulkaas näin kotiäitinäkään ehdi tylsistyä vaikka lapset kuinka koulussa ovatkin. Päivät kuluvat liiankin nopeasti ja hommia riittää, kun vain kehtaa tarttua toimeen. Vaikka kotona itse maanantaisin olenkin, olen kokenut järkeväksi viettää sen melko tehokkaasti tämänpäiväiseen tapaan. Olo tuntuu silloin paljon energisemmältä ja se tiistain työaamu ei sitten tunnukaan enää missään. Olen myös monesti huomannut, että hyvä treeni ja terveellinen ruoka maanantaisin autaa säilyttämään hyvän tatsin myös viikon muinakin päivinä.
  Maanantaihin ja uuteen viikkoon tuo hohtoa viime viikolta hengissä olevat kukkaset. Sisätiloissa siis, parvekkeen ruukkukimara näyttää  puolestaan masentavasti melko ruskeaa. Josko tällä viikolla ottaisi niidenkin syyssiivouksen projektiksi. 

Nyt vielä vähän raksa-asioita eteenpäin muutaman sähköpostin verran ja sitten onkin pian aika rientää hakemaan tytöt kotiin. Palaan Lontoon tunnelmiin toivon mukaan täällä blogissakin, kunhan ehdin jossain välissä katsoa tuliko kuvista muutakin kuin suttua.  Instagramin seuraajat pääsivätkin varmasti kärryille Lontoo-päiväni pääkohteesta.

Näiden olkkarikuvien myötä mukavaa ja ihan tavallista maanantaita sinullekin!


/// Hope you are having a smooth start to a new week! Although I'm not working on Monday mornings I still like to spend the day pretty energetic. A good exercise right after bringing kids to school, tidyin up the house and eating healthy lunch help me making the rest of the week even smoother. Fresh flowers in the vase don't ever ruin the Mondays either :). What is your recipe for succesful Mondays?

4 kommenttia:

 1. Kiva, että Lontoon reissu onnistui.
  Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Ja mikä parasta ensi viikolla taas uusi reissu edessä <3. Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia sinulla aina :) ihanaa lukea reissuistasi ja haaveilla matkustamisesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos kommentistasi! Mukavaa kuulla, että nämä minun matkahöpötyksetkin inspiroivat!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!