25.9.2016

BAYSIDE AFTERNOON TEA


Hurjan aikaista sunnuntaihuomenta! Ajattelin jakaa teille tunnelmia viime sunnuntailta, jolloin vietimme tyttöjen kanssa iltapäivää ihan tässä kotinurkilla. Raskas loppuviikko takana sairaalaöineen ja lääkärin määräys ottaa todella varovasti ei ollut mikään mukavin lähtökohta kauniin kesäpäivän viettoon. Muistin lukeneeni lasten iltapäiväteestä erään hotellin maisemaravintolassa ihan tässä meillä Bayssä ja päätettiinkiin siis yhdessätuumin harrastaa vähän brittiläistä kulttuuria ja kunnioitettiin tilanteen luonnetta laittamalla oikein tyllit ylle. Ja meidän typysiähän kohdeltiin viiden tähden hotellissa kuin suurimpia arvovieraita konsanaan. Tuli itsellekin sellainen tunne, että täytyisi kerätä sekalainen kokoelma kukkaisposliinia kotiin.
Tänään onkin luvassa sitten vähän erilainen sunnuntai ja aamiainen Lontoossa. Siispä menoksi ihan just nyt, kuuden bussi ja ihana Lontoo kutsuu. Mukavaa sunnuntaita!


/// Last Sunday and Children's Afternoon Tea with lovely sunny views here In Cardiff Bay.

12 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis paikka ja niin suloiset tytöt <3
  Hauskaa päivää Lontoossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvat eivät toki kaikki siitä ravintolan vierestä ole, vaan tuosta Bayn eri puolilta. Jäi mainitsematta. Kaikki kuitenkin ravintolan liepeiltä nähtävissä. Ja tytöthän on ihanat vaikka sitten perunasäkit päälleen laittasivat :).

   Poista
 2. Kukkaposliini ois kyllä nättiä välillä! Ja ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Olis vähä vaihtelua noille eleettömille Arabioille. Sunnuntai oli ihana.

   Poista
 3. Ihanaa sunnuntaita! Täällä koleaa. Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
 4. Niin I H A N I A kuvia!! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Ihanan erilainen tyttöjen päivä! <3 Mahti idea! -Sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä, tytötkin kovin mielissään. Tosin sen verran tyyristä herkkua on yleensä nuo afternoon teat ettei niitä kovin usein voi toteuttaa. Ehkäpä jäävät sitten uniikeimpena myös mieleen :)

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!