18.9.2016

HUH HELLETTÄ JA HURJIA SATTUMUKSIASuomalaisen sisäinen kello sanoo, että nyt on syksy, mutta kyllä cardiffilainen lämpömittari on näyttänyt viimeisinä viikkoina vielä iloisesti kovin kesäisiä lukemia. Tänäänkin, mittari komeili iltapäivällä yli kahtakymmentä astetta. Yhden täällä eletyn talven jälkeen voikin kokemuksen syvällä rintaäänellä jo sanoa, että nyt nautitaan, sillä kyllä vielä varmasti on aika myös vaakasuoraan sateen ja hatun päästä puhaltavan myrskutuulen. 

Tällä viikolla tosin jäi kesäsäässä ilakointi puolitiehen, kun kaikki ei mennytkään, kuten loppuviikon lämpimille päiville oltiin suunniteltu. Vuorokausi sairaalassa esikoisen leikkikentällä kärsineen tapaturman vuoksi, yöllinen nukutus ja operaatio saivat meidät käpertymään loppuviikoksi kotiin. Jos tyttärellä, niin otti kyllä äidilläkin tapahtunut karmeus turhan koville, siksi on lohdullista kääntää välillä ajatukset tälläisiin kuvien kaltaisiin terveisiin kesäpäiviin, jolloin lapset saavat vailla huolta ja murhetta olla lapsia. Hyppiä aalloissa, tennispallon perässä tai vaikka naapuripyyhkeellä majailevan koiruuden kanssa. Kiipeillä kivuitta nousuveden valtaamilla kallioilla, liikkua vapaana ja olla iloisia.

Onneksi urhea tyttömme on parantunut tapahtuneesta päivä päivältä yllättävän nopeasti, mutta kuvankaltaisia hyppyjä ja uinteja saamme vielä tovin odotella. Nämä kuvat ovat itse asiassa reilun parin viikon takaa, kun vietimme Suomi-loman jälkeen kauniita helteisiä rantapäiviä Etelä-Walesin rannoilla, eväät ja uikkarit kassissa. Tämäkin Ogmore-by-the-sean ranta on yksi suosikeistamme, jonka lähellä on paljon muutakin kaunista katseltavaa. Taidankin jatkaa saman päivän maisemilla vielä seuraavan jutun verran, kun nousuveden vallattua rannan jatkoimme kaunista kesäpäivää vähän ylempänä joen varrella.


/// These summer days! It's been incredible warm here in South Wales, though my scandinavian inner clock says it should be crispy autumn already. This week my older daughter had to face a terrible accident on the playground. So after spending some time in the Children's hospital for Wales and feeling too nervous after her spending those nocturnal moments in a  hospital theatre in the deepest sleep, it's somehow comforting to look back at these summery pictures filled with joy and happiness. Running and jumping. Without sorrow or even tiniest pain. Our bravest daughter is healing quicker day by day, so hopefully we have some lovely beach days still in store before those mind-blowing autumn storms.

These pictures are taken on one of our favourite beaches nearby, Ogmore-by-the-sea. We spent a lovely day there over too weeks ago, enjoying the last free days before the school start. There are some other lovely places and views close to the beach as well, so next I'll be back to show you where we headed after the high tide took over our beach spot. Have I ever said I love Wales and it's nature?! :D
14 kommenttia:

 1. Upeita ja menevän kauniita kuvia! Täälläkin huoli nousi, että mitä siellä on sattunut. Paljon puhaltelen voimaa ja parannusta sinne 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea sitä sattuukin. Puhallukset ovat selvästi auttaneet, kun toipilas voi jo melko hyvin.

   Poista
 2. Ihania iloisia kesäkuvia! Pikaista paranemista pikkupotilaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitod Anu! Juuri kun ehdin tätä jatkuvaa kesää hehkuttamaan, niin saatiinkin sadepäivä. Malttapaa tehdä kotonakin hommia.

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja todella kesäiset tunnelmat. Pikaista paranemista pienelle potilaalle! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Paranemista tyttärelle! Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista tyttölle <3
  Ihanan kesäisiä kuvia ja mitkä maisemat!!!

  VastaaPoista
 6. HUI KAUHISTUS, toivottavasti pikkuinen on jo kunnossa!! Tsemppiä koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta. Kovasti paranemaan päin, vaikka vähän haavoja vielä nuollaankin. Ja kyllä otti tosiaan itselläkin aika koville. Kaikkea sitä sattuukin.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!